Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σημαντικό γαλλικό βραβείο Ρενοντό δοκιμίου 2017, απέσπασε η συγγραφέας Justine Augier (φωτ.) για το βιβλίο της με τίτλο «De l’ardeur». Η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Πόλις, το 2018, σε μετάφραση της Αριάδνης Μοσχονά.

(…) Σοκ και αμηχανία υπόσχεται ότι θα προκαλέσει στο αναγνωστικό κοινό της η Λίλι Αλεν με την αυτοβιογραφία της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2018. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της 32χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού, το βιβλίο θα εξιστορεί με ειλικρίνεια τις «περιπέτειες» της, από τα παιδικά της χρόνια στο Λονδίνο και την εφηβική της «επανάσταση» (εγκατέλειψε το σχολείο σε ηλικία 15 ετών), έως το διάστημα της εξάρτησής της από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, τη νοσηλεία της σε ψυχιατρικό ίδρυμα, τον γάμο, το διαζύγιό της και την εμπειρία της μητρότητας. «Αν και μιλάει για μένα, εύχομαι ότι ένα μεγάλο κομμάτι του θα αγγίξει όλους όσοι το διαβάσουν» είπε στο περιοδικό Bookseller.

(…) Φόρο τιμής στον Λέοναρντ Κοέν ακριβώς έναν χρόνο μετά τον θάνατό του απέτισε η Λάνα ντελ Ρέι, τραγουδώντας το κομμάτι «A Thousand Kisses Deep», ενώ λίγο νωρίτερα ο Στινγκ είχε ανοίξει την επετειακή συναυλία διασκευάζοντας το «Dance Me to the End of Love». Στο αφιέρωμα, που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συνθέτη και μουσικού στον Καναδά το βράδυ της Δευτέρας, συμμετείχαν επίσης ο Ελβις Κοστέλο, ο Ντέιμιεν Ράις, οι Lumineers, ο γιος του, Ανταμ Κοέν, και πολλοί άλλοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή