Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ορθιος έξω από το κτίριο που κάποτε περιέγρα-ψε ως «κάτι ανάμεσα σε οικοτροφείο για κορίτσια και ψυχιατρείο», ο Τζορτζ Οργουελ (φωτ.) φοράει κοστούμι και κρατάει ένα τσιγάρο στο χέρι. Αρχικά το ΒΒC δεν αντιμετώπισε θετικά το ενδεχόμενο να εγκαταστήσει ένα άγαλμα του αντιδραστικού πρώην υπαλλήλου (ο οποίος, μάλιστα, είχε αντλήσει έμπνευση για το δωμάτιο βασανιστηρίων του διασημότερου βιβλίου του από ένα στούντιο ηχογράφησης του οργανισμού) στην είσοδο του Βroadcasting House, στο Λονδίνο. Ωστόσο, ο νέος γενικός διευθυντής, Τόνι Χολ, «αγκάλιασε» την ιδέα, χαρακτηρίζοντας τον Οργουελ έναν από τους σημαντικότερους δημοσιογράφους της εποχής του.

(…) Εξοργισμένοι  που ο αγαπημένος τους σταρ πρόκειται να μετατραπεί σε κουκλάκι είναι αρκετοί θαυμαστές των Νirvana, μετά την απόφαση της εταιρείας Funko να κυκλοφορήσει τρεις «χαριτωμένες» εκδοχές του Κερτ Κομπέιν μέσα στο 2018. «Είναι η πρώτη φορά που χαίρομαι επειδή έχει πεθάνει, και άρα δεν θα συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει», πόσταρε ένας χρήστης του Τwitter. Ορισμένοι, εντούτοις, έκριναν ότι ο Κομπέιν είχε αρκετό χιούμορ για να απολαύσει την κωμική μεταμόρφωσή του.

(…) Το iTunes και το Spotify φαίνεται ότι σχεδιάζει να ανταγωνιστεί ο Κάνιε Ουέστ, ο οποίος μόλις κατέθεσε αίτημα κατοχύρωσης της ονομασίας «Υeezy Sound» για ένα πρόγραμμα που θα μεταδίδει μουσική, εικόνες και βίντεο μέσω Διαδικτύου. Πίσω από την απόφαση του ράπερ πιθανότατα κρύβεται η διένεξή του με τον Jay-Z, που το 2015 εξαγόρασε τη συνδρομητική υπηρεσία Tidal.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή