Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Διονύση Σαββόπουλο (φωτ.) τιμά το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με την ύψιστη διάκριση του Ιδρύματος ως αναγνώριση της μακράς και διακεκριμένης προσφοράς του στην ελληνική μουσική. Αναγορεύει τον κορυφαίο τραγουδοποιό σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής για την πολυετή προσφορά του και με άριστα αποτελέσματα στη μελέτη και στην ερμηνεία του ελληνικού τραγουδιού. Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.

(…) Δύο από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του Χόλιγουντ επέλεξε η Apple για τη νέα της δραματική τηλεοπτική σειρά. Ο λόγος για την Τζένιφερ Ανιστον (φωτ.) και τη Ρις Γουίδερσπουν. Η σειρά θα αφορά τη ζωή των ανθρώπων που δουλεύουν στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης και η εταιρεία έχει ήδη προεγκρίνει δύο κύκλους, συνολικά 20 επεισοδίων. Για την Ανιστον η σειρά θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μικρή οθόνη από τα «Φιλαράκια», ενώ θα είναι πρώτη φορά για τη Γουίδερσπουν μετά το «Big Little Lies» του ΗΒΟ.

(…) To sold-out (από νωρίς) της επερχόμενης συναυλίας του Νικ Κέιβ (φωτ.) φαίνεται πως παρακίνησε τους ανθρώπους της Detox, οι οποίοι έσπευσαν να εξασφαλίσουν την παρουσία του σπουδαίου Αυστραλού καλλιτέχνη και στο καλοκαιρινό Eject Festival. Η προπώληση μάλιστα των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή