Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι οιωνοί δεν ήταν, από την πρώτη κιόλας βδομάδα προβολών, ευνοϊκοί, ωστόσο φαίνεται πως η αποτυχία ολοκληρώνεται. Αποτυχία αυστηρά εισπρακτική βέβαια, αφού από άποψη ποιότητας το «Blade Runner 2049» του Ντενί Βιλνέβ (φωτ.) στάθηκε επάξια δίπλα στον θρυλικό προκάτοχό του. Οι εξαιρετικές κριτικές όμως φαίνεται πως δεν έπεισαν το κοινό, καθώς η ταινία πιθανότατα θα «γράψει» περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια σε ζημίες. Κι αυτό, παρά το γεγονός πως δεν μιλάμε για κανένα εξεζητημένο καλλιτεχνικό φιλμ, αλλά απλώς για μια ταινία λιγότερο εύπεπτη από το μέσο (αδιάφορο) κομίστικο μπλοκμπάστερ. Σημεία των καιρών…

(…) Μετά τη γενναιόδωρη απόφαση της διακεκριμένης ποιήτριας, πεζογράφου και θεατρικής συγγραφέως Μαρίας Λαμπαδαρίδου-Πόθου  (φωτ.) να δωρίσει την προσωπική βιβλιοθήκη της στον δήμο του γενέθλιου τόπου της, της Λήμνου, ο Δήμος Λήμνου διέθεσε μια ειδική αίθουσα στο οίκημα Σαχτούρη, η οποία πλέον φέρει το όνομα της κ. Λαμπαδαρίδου.

(…) Εφυγε σε ηλικία μόλις 57 χρόνων από τη ζωή ο τραγουδιστής της σπουδαίας μέταλ μπάντας Faith No More Τσακ Μόσλεϊ (φωτ.). Ο Μόσλεϊ υπήρξε αρχηγός του γκρουπ από το 1984 έως το 1988, δημιουργώντας μαζί του τα δύο πρώτα άλμπουμ και καθιερώνοντας τον χαρακτηριστικό funk-metal ήχο της μπάντας. Η μουσική του καριέρα συνεχίστηκε με τη συμμετοχή του στους Bad Brains. Οπως γνωστοποίησε η οικογένειά του, ο διάσημος ρόκερ «έχασε τη ζωή του στις 9 Νοεμβρίου εξαιτίας της μάστιγας των ναρκωτικών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή