Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σεξουαλικό τρίο βρέθηκε μπλεγμένος, για χάρη του φίλου του, Μέριλιν Μάνσον, ο Τζόνι Ντεπ (φωτ.). Δεν πρόκειται βέβαια για κάποια νέα «πιπεράτη» ιστορία των δυο ιδιόρρυθμων σταρ, αλλά απλώς για ένα πολύ τολμηρό βιντεοκλίπ που συνοδεύει το καινούργιο τραγούδι του Μάνσον με τίτλο «ΚILL4ME» από το άλμπουμ «Heaven Upside Down». Σε αυτό ο Ντεπ παρουσιάζεται να έχει ερωτικές περιπτύξεις με δύο πανέμορφες γυναίκες ταυτόχρονα, ενώ παράλληλα ο Μάνσον τα δίνει όλα, ουρλιάζοντας τους στίχους του τραγουδιού.

(…) «Οταν έχω βάλει κιλά, αυτό σημαίνει ότι είμαι χαρούμενη. Οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, γι’ αυτό έχω παχύνει. Κι όμως. Αυτά τα κιλά λένε το ακριβώς αντίθετο για τον συναισθηματικό μου κόσμο». Ποια έκανε αυτές τις δηλώσεις σε αμερικανικό περιοδικό; Η τραγουδοποιός Κέλι Κλάρκσον, που όχι μόνο τα έχει τα κιλάκια της και δεν προσπαθεί να τα κρύψει, αλλά είναι και πολύ άνετη με αυτό. Μπράβο στο κορίτσι που πάει κόντρα στα στερεότυπα.

(…) Ποιος θα περίμενε ότι ο Χάρβεϊ Ουάινσταϊν θα αποτελούσε πηγή έμπνευσης; Κι όμως, ο Αυστραλός τραγουδοποιός Κιθ Ούρμπαν παρουσίασε το νέο του τραγούδι με τον τίτλο –τι άλλο;– «Female» με στίχους εμπνευσμένους από τις καταγγελίες εναντίον του πρώην παραγωγού. Το κομμάτι αντιμετωπίστηκε με μεικτές εντυπώσεις από τους κριτικούς, ενώ τα φωνητικά επιμελείται η σύζυγός του, η οποία δεν είναι άλλη από τη Νικόλ Κίντμαν που στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Ουάινσταϊν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή