Πρόσωπα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θρύλος της κάντρι μουσικής και ιδιαίτερα δημοφιλής σε όσους ήταν νέοι κατά τη δεκαετία του ’70, ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Μελ Τέλις (φωτ.) απεβίωσε την περασμένη Κυριακή, σε ηλικία 85 ετών. Ο Μελ Τέλις άρχισε να ηχογραφεί τη δεκαετία του ’50 αλλά ήταν τα χρόνια του ’70 που η φήμη του απλώθηκε παντού με επιτυχίες όπως «I Ain’t Never», «Good Woman Blues» και «Coca-Cola Cowboy». Το 2012, ο Μπαράκ Ομπάμα τον παρασημοφόρησε με το National Medal of Arts.

(…) Στην τηλεόραση επιστρέφει έπειτα από 20 χρόνια –και τον θρυλικό ρόλο του στην «Εντατική»– ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Οπως έγινε γνωστό, ο χολιγουντιανός αστέρας θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος «Catch-22», του Αμερικανού συγγραφέα Τζόζεφ Χέλερ. Πρωταγωνιστής της μαύρης κωμωδίας είναι ένας στρατιώτης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος, απελπισμένος από τις συνεχόμενες αποστολές, αποφασίζει να δηλώσει… παράνοια προκειμένου να απαλλαγεί από τα καθήκοντά του.

(…) Ο σπουδαίος Αλ ντι Μέολα, ένας από τους σημαντικότερους κιθαρίστες της σύγχρονης μουσικής, πιστός στο ραντεβού του με το ελληνικό κοινό, με το οποίο έχει ξεχωριστή σχέση, επιστρέφει στο Gazarte για ένα μοναδικό live την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Αυτήν τη φορά θα παρουσιάσει ένα playlist με μελωδίες σπουδαίων συνθετών όπως ο Πιατσόλα, o Λένον και ο Μακάρτνεϊ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή