Πρόσωπα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή, στα 66 του χρόνια, ο Τάκης Ανδρούτσος (φωτ.), βασικός κιθαρίστας του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα συγκροτήματος Πελόμα Μποκιού. Ο Ανδρούτσος βρέθηκε επίσης συνιδρυτής το 1969 στο σχήμα Μπουρμπούλια, με τη συνεργασία των οποίων ο Διονύσης Σαββόπουλος συνέθεσε το «Περιβόλι του τρελλού». Στους Πελόμα Μποκιού μπήκε ύστερα από πρόσκληση του φίλου του Βλάση Μπονάτσου, ηχογραφώντας μαζί τους τον σημαντικό, ομώνυμο της μπάντας δίσκο.

(…) Πάνω από τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη του εμφάνιση στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου, ο Ερικ Κλάπτον. επιστρέφει στο πάρκο τον ερχόμενο Ιούλιο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «British Summer Time in London», όπου θα εμφανιστούν, επίσης, οι Ρότζερ Ουότερς, Μάικλ Μπουμπλέ και Μπρούνο Μαρς. «Εχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από προηγούμενες συναυλίες στο Χάιντ Παρκ… η ατμόσφαιρα είναι πολύ ιδιαίτερη», δήλωσε ο Αγγλος μoυσικός, τον οποίο θα συνοδεύσουν στη σκηνή ο Κάρλος Σαντάνα και ο συνεργάτης του από την εποχή των Blind Faith Στιβ Ουίνγουντ.

(…) Προβλήματα επιβίωσης φαίνεται πως αντιμετωπίζει η εταιρεία παραγωγής ταινιών του Λικ Μπεσόν. Η EuropaCorp, η οποία ιδρύθηκε το 1999, πληρώνει το… μάρμαρο για την εισπρακτική αποτυχία στις ΗΠΑ του καλοκαιρινού μπλοκμπάστερ «O Βαλέριαν και η πόλη των χιλίων πλανητών» κι έχει έρθει πια στο χείλος της χρεοκοπίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή