Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων, ηθοποιός και τραγουδιστής. Ο πολυτάλαντος Κιθ Σέγκουιν (φωτ.) απεβίωσε την περασμένη Δευτέρα σε ηλικία 60 ετών νικημένος από μια δύσκολη ασθένεια στους πνεύμονες. Ο Σέγκουιν ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός σε παιδική ακόμα ηλικία. Γρήγορα αναδείχθηκε σε «περσόνα» της παιδικής τηλεόρασης και παρουσίασε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Η πολυετής θητεία του στο κανάλι του BBC έφθασε στο τέλος της, το 1992, καθώς ο ίδιος αποκάλυψε ότι ήταν αλκοολικός. Το 1995 εκδόθηκε και η αυτοβιογραφία του.

(…) Ο Σουηδός σκηνοθέτης Ρούμπεν Εστλουντ, και η ταινία του «Το τετράγωνο» σάρωσε τα «ευρωπαϊκά όσκαρ» κατά τη διάρκεια της 30ής τελετής απονομής της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, που έλαβε χώρα στο Βερολίνο. Η ταινία του Ρούμπεν Εστλουντ η οποία μάλιστα είχε βραβευθεί με Χρυσό Φοίνικα στο φετινό Φεστιβάλ Καννών, απέσπασε την πρώτη θέση και στις έξι κατηγορίες που ήταν υποψήφια.

(…) «Εκτός μάχης» είχε θέσει η Σαμάνθα Φοξ τον διάσημο ηθοποιό Ντέιβιντ Κάσιντι, όταν εκείνος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το πρώην μοντέλο, της επιτέθηκε σεξουαλικά στις τουαλέτες ενός εστιατορίου το 1985. Στη βιογραφία της «Forever» η Φοξ περιγράφει τη σκηνή της παρενόχλησης και πώς εκείνη ξέφυγε με κλωτσιές και μπουνιές από τον τότε σούπερ σταρ ηθοποιό, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή