Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δεύτερο καλύτερο «άνοιγμα» όλων των εποχών έκανε το νέο, όγδοο επεισόδιο του κινηματογραφικού «Πολέμου των Αστρων». Οπως ανακοίνωσε η Ντίσνεϊ, οι «Τελευταίοι Τζεντάι», διά χειρός Ράιαν Τζόνσον (φωτ.), έφεραν 450 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία μόνο τις πρώτες τρεις μέρες προβολής, με την επίδοση αυτή να έρχεται πίσω μόνο από εκείνη του προηγούμενου… «Πολέμου των Αστρων». Ειδικότερα πάντως για τη Βόρειο Αμερική, η καινούργια ταινία έρχεται πρώτη, με το box office να φτάνει στα 220 εκατ. δολάρια.

(…) Την πρόθεση να δημιουργήσει ένα «καταληκτικό», όπως το χαρακτηρίζει, ντοκιμαντέρ πάνω στην υπόθεση του Χάρβεϊ Ουάινσταϊν γνωστοποίησε το BBC. Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο προανήγγειλε συγκεκριμένα ένα ντοκιμαντέρ 90 λεπτών, το οποίο θα περιλαμβάνει τόσο συνεντεύξεις ήδη γνωστών θυμάτων του χολιγουντιανού μεγαλοπαραγωγού, όσο και νέες καταθέσεις ανθρώπων που δεν έχουν μιλήσει μέχρι σήμερα δημοσίως. Επιπλέον η ταινία θα διερευνά γενικότερα τη φύση του καλλιτεχνικού μικρόκοσμου, που επέτρεψε την επί χρόνια ατιμώρητη εξέλιξη παρόμοιων φαινομένων.

(…) Με το «Βραβείο Ευρώπη» για το θέατρο τιμήθηκε ο σπουδαίος χορογράφος Δημήτρης Παπαϊωάννου (φωτ.) στη Ρώμη, για τη συμβολή του στην τέχνη, «μια αναγνώριση που του αξίζει απόλυτα», όπως αναφέρεται στο αιτιολογικό της βράβευσης. Για την πορεία τους στην τέχνη τιμήθηκαν ακόμη οι Ιζαμπέλ Ιπέρ και Τζέρεμι Αϊρονς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή