Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η περυσινή απόλυτη επιτυχία της συναυλίας των Foo Fighters στο Ηρώδειο φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη κι έτσι η ιδέα των ροκ συναυλιών στο ιστορικό θέατρο θα συνεχιστεί και το προσεχές καλοκαίρι. Συγκεκριμένα με τον Στινγκ  (φωτ.), ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε χθες, θα κάνει εκεί δύο εμφανίσεις, στις 22 και 23 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών 2018. Φυσικά, οι φαν του Βρετανού καλλιτέχνη περιμένουν ήδη με ανυπομονησία, καθώς, όπως έχει φανεί κατ’ επανάληψη, ο μοναδικός χώρος του Ηρωδείου μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε ζωντανό σόου.

(…) Στη δίνη του κυκλώνα βρέθηκε ξανά ο Ντάστιν Χόφμαν μετά τις νέες καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση. Η θεατρική συγγραφέας Κόρι Τόμας, παλιά φίλη της κόρης του Χόφμαν, Καρίνα, ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της ότι ο ηθοποιός εμφανίστηκε μπροστά της γυμνός όταν εκείνη ήταν 16 ετών. Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά καταγγελία εναντίον του 80χρονου ηθοποιού, ο οποίος για ορισμένες περιπτώσεις ζήτησε συγγνώμη από τις γυναίκες που παρενόχλησε. Ως προς τις νέες καταγγελίες, πάντως, οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δυσφημιστικά ψεύδη.

(…) Μετά τους θηλυκούς «Ghostbusters» έρχονται οι «Ocean’s 8» με πρωταγωνίστρια τη Σάντρα Μπούλοκ ως Ντέμπι Οσεαν, αδελφή του Ντάνι (Τζορτζ Κλούνεϊ) στην επιτυχημένη τριλογία που σκηνοθέτησε ο Στίβεν Σόντερμπεργκ. Την ομάδα της Μπούλοκ συμπληρώνουν, μεταξύ άλλων, η Κέιτ Μπλάνσετ και η Ριάνα, ενώ περάσματα κάνουν οι Κιμ Καρντάσιαν, Σερένα Ουίλιαμς και Ματ Ντέιμον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή