Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν φαίνεται να έχει τέλος η αντιπαράθεση του ράπερ Εμινεμ (φωτ.) με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ηδη ο διάσημος ράπερ, στον νέο του δίσκο με τίτλο «Revival», επιτίθεται στον Τραμπ, δηλώνοντας ότι έχει αφήσει πίσω του την οργή που τον διακατείχε στο παρελθόν, εκτός βέβαια αν απευθύνεται στον Αμερικανό πρόεδρο. Σε συνέντευξή του μάλιστα στο Vulture, αναφέρει ότι «η Αμερική δεν θα γίνει ποτέ σπουδαία χώρα με τον Τραμπ ηγέτη», προσθέτοντας πως έχει καταφέρει «να στρέψει τους ανθρώπους τον έναν εναντίον του άλλου, κάνοντάς τους πλύση εγκεφάλου».

(…) Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ «The Post» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Τομ Χανκς επισήμανε ότι η ταινία δεν αποτελεί μόνο μια ιστορία του 1971 που πραγματεύεται τη δημοσιογραφική ακεραιότητα και τη θέση των γυναικών στους εργασιακούς χώρους, αλλά θέτει μια σειρά από καίρια ζητήματα για την Αμερική του «τώρα». Η ταινία μάλιστα προτάθηκε για έξι Χρυσές Σφαίρες.

(…) «Ηταν όνειρο ζωής να γίνω “το κορίτσι του Λας Βέγκας”, οπότε είμαι ενθουσιασμένη», έγραψε η Lady Gaga στον λογαριασμό της στο Twitter, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που την ήθελαν να «εγκαθίσταται» στο MGM Park Theater για μια σειρά συναυλιών. Θα ξεκινήσουν μέσα στο 2018 και ήδη έχουν ανακοινωθεί 74 ημερομηνίες. Και μια… λεπτομέρεια: Κάθε σόου τής αποφέρει περίπου 1 εκατ. δολάρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή