Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότεροι από 20.000 άλλαξαν χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ αρκετοί άφησαν στην άκρη τα εορταστικά τραπέζια και έτρεξαν στον πρώτο αγώνα δρόμου του 2018, το First Run των 4 χιλιομέτρων. Στον χαιρετισμό του, ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ Νίκος Μανωλόπουλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον πρόεδρο του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλο, για την προσφορά του και αναφέρθηκε στον δημόσιο χαρακτήρα του κέντρου: «Θέλουμε το ΚΠΙΣΝ να χαράζει έναν ορίζοντα αισιοδοξίας και ελπίδας για το τι μπορούμε να πετύχουμε με τη σωστή συνεργασία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα».

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στον χώρο του κλασικού μπαλέτου. Ο Πίτερ Μάρτινς, ηγέτης και ισχυρός άνδρας για χρόνια των Μπαλέτων της Νέας Υόρκης, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του διευθυντή έπειτα από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά και λεκτική βία. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες που προήλθαν από 30 χορευτές –άνδρες και γυναίκες– και δικαιολόγησε την παραίτησή του ως κίνηση που έκανε για να σταματήσει η αναστάτωση και να επέλθει η ηρεμία στην οικογένειά του.

(…) Η μουσική έχει γίνει πολύ «κοριτσίστικη», δήλωσε ο Μπόνο στο περιοδικό «Ρόλινγκ Στόουν». Ο τραγουδιστής των U2 είπε ότι αυτή η στροφή έχει μερικά καλά στοιχεία, προσθέτοντας ότι «μόνο το χιπ χοπ έχει μείνει για να εκφράζει τον θυμό των νέων ανδρών και αυτό δεν είναι καλό». Μιλώντας για τη μουσική την εποχή του streaming, ο Μπόνο επισήμανε πως οι ψηφιακές μετρήσεις δεν αντανακλούν το ειδικό βάρος ενός καλλιτέχνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή