Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ δυνατά ονόματα θα εμφανιστούν στο φετινό Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella (Κοατσέλα), τη μεγαλύτερη υπαίθρια μουσική γιορτή, που πραγματοποιείται στην ομώνυμη κοιλάδα της Καλιφόρνιας. Από τον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στο Twitter, μόλις ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Μπιγιονσέ, του Εμινεμ και του The Weeknd (φωτ.) που προστίθενται σε ένα line up «φωτιά», με γκρουπ και καλλιτέχνες όπως οι Cardi B, Miguel, SZA, Kygo, Haim, Portugal, Tyler, St. Vincent, Odesza, Post Malone και πολλοί άλλοι. Το φεστιβάλ Coachella πραγματοποιείται τον Απρίλιο.

(…) Θρυλικός παραγωγός και ιδιοκτήτης στούντιο ηχογράφησης στην Αλαμπάμα, απ’ όπου πέρασαν σπουδαίοι τραγουδιστές και μουσικοί, ο Ρικ Χολ έφυγε από τη ζωή προχθές το πρωί σε ηλικία 85 ετών. Εβαλε την υπογραφή του ως παραγωγός σε δίσκους που κάλυπταν ευρεία γκάμα, από την κάντρι μέχρι το R&B, ενώ υποδέχθηκε στο στούντιό του καλλιτέχνες όπως η Αρίθα Φράνκλιν, ο Γουίλσον Πίκετ, η Ετα Τζέιμς. Η νεότερη γενιά ακροατών ήρθε σε επαφή με τη δουλειά του μέσω του ντοκιμαντέρ «Muscle Shoals», παραγωγής 2013.

(…) Ακροάσεις για άνδρες ηθοποιούς θα πραγματοποιηθούν στις 22 και 23/1 στο θέατρο «Βέμπο» από τον σκηνοθέτη Κώστα Τσιάνο και τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις ανάγκες του Χορού της παράστασης «Αχαρνής». Οι ενδιαφερόμενοι να έχουν προετοιμάσει ένα μονόλογο της αρεσκείας τους, όπως επίσης και τα τραγούδια: «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα» του Βασίλη Τσιτσάνη και «Μικρή πατρίδα» του Γιώργου Ανδρέου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή