Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής Ρέι Τόμας (φωτ). Ο φλαουτίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος Μούντι Μπλουζ, του οποίου μάλιστα ήταν και ιδρυτικό μέλος, πέθανε στο σπίτι του στο Σάρι της Αγγλίας, την περασμένη Πέμπτη. Τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, ο Τόμας και οι Μούντι Μπλουζ γνώρισαν επιτυχία, αποτελώντας ορόσημο για το είδος του progressive rock. Ο Ρέι Τόμας είχε αποκαλύψει το 2014, στην προσωπική του ιστοσελίδα, ότι έπασχε από καρκίνο.

(…) Καλά τα νέα για τον δημοφιλή τραγουδοποιό Βαγγέλη Γερμανό. Μπορεί να παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ευαγγελισμού», αλλά δεν είναι πλέον διασωληνωμένος και η πορεία της υγείας του έχει σταθερή πορεία βελτίωσης. Ο Β. Γερμανός παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές έπειτα από λαπαροσκοπική επέμβαση στη βουβωνοκήλη και ενώ είχε ήδη εξέλθει από το νοσοκομείο. Εισήχθη εκ νέου και χειρουργήθηκε για δεύτερη φορά. Παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα κι έτσι κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στη ΜΕΘ.

(…) Μήνυση κατέθεσαν οι Radiohead εναντίον της Λάνα Ντελ Ρέι διεκδικώντας την πατρότητα του τραγουδιού της με τίτλο «Get Free», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στον τελευταίο της δίσκο. Οπως υποστηρίζει το βρετανικό σχήμα, το κομμάτι μοιάζει υπερβολικά με τη μεγάλη επιτυχία τους των ’90s «Creep». Το αστείο, πάντως, είναι πως και το ίδιο το «Creep» είχε αμφισβητηθεί τότε από τον Αλμπερτ Χάμοντ, με τους Radiohead μάλιστα να αποδέχονται τις ομοιότητες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή