Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώθηκαν χθες οι υποψηφιότητες για τα φετινά κινηματογραφικά βραβεία BAFTA. Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων βρίσκεται η πολυσυζητημένη «Μορφή του νερού» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (φωτ.) με 12 υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας για τη σκηνοθεσία για τον Μεξικανό δημιουργό. Επιπλέον, σε 9 κατηγορίες θα διαγωνιστούν τα «Τρεις πινακίδες έξω από το Εμπινγκ, του Μιζούρι» και «Darkest Hour», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η λίστα των υποψηφιοτήτων για την καλύτερη ταινία συμπληρώνεται από το «Call Me by Your Name» του Λούκα Γκουαντανίνο και τη «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν.

(…) Ενα σύγχρονο θεατρικό έργο από την Ισπανία, που μιλάει για θέματα ελευθερίας και ταυτότητας φύλου, είναι το «Κάλεσμα της Λορίν». Η συγγραφέας του έργου, Παλόμα Πεδρέρο, έρχεται στην Αθήνα έπειτα από πρόσκληση του θεάτρου «Αργώ» και του Χοροθεάτρου Λυδία Λίθος για να παραστεί στην επίσημη πρεμιέρα του έργου της το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο Small Argo full of Art, Ελευσινίων 15, στο Μεταξουργείο, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και δεύτερη παράταση του έργου έως 11 Φεβρουαρίου 2018 λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος.

(…) Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζον Ντίκερσον θα είναι εξαιρετικά προσεκτικός με τις γυναίκες! Ο αντικαταστάτης τού Τσάρλι Ρόουζ, ο οποίος απολύθηκε έπειτα από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και άσεμνα σχόλια, ξεκινάει άμεσα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή CBS «This Morning», μετά και την επίσημη ανακοίνωση στον λογαριασμό του αμερικανικού δικτύου στο Twitter.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή