Πρόσωπα της Παρασκευής

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν θα ξαναδουλέψω μαζί του», είπε η ηθοποιός, σκηνοθέτις και συγγραφέας Γκρέτα Γκέργουικ (φωτ.) για τον Γούντι Αλεν, με τον οποίο συνεργάστηκε στην ταινία «Από τη Ρώμη με αγάπη» το 2012. Οπως δήλωσε σε συνέντευξή της, η ηθοποιός μετάνιωσε για τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη, το όνομα του οποίου επανήλθε με αφορμή τις καταγγελίες παρενοχλήσεων. Ο Γούντι Αλεν εδώ και χρόνια αρνείται τους ισχυρισμούς της θετής του κόρης Ντίλαν Φάροου ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά. «Αν γνώριζα αυτά που ξέρω τώρα για εκείνον, δεν θα συμμετείχα στο φιλμ», ανέφερε η Γκέργουικ.

(…) Διορίστηκαν δύο νέα μέλη στο Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ) σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Δήμο, σύμβουλο επικοινωνίας και υπεύθυνο προγράμματος σε τηλεοπτικούς σταθμούς, μέλος επιτροπών κινηματογραφίας της ΕΡΤ Α.Ε., εκπρόσωπο της ΕΡΤ στο ΕΚΚ, στα Φεστιβάλ Δράμας και Θεσσαλονίκης, και τον Αργύρη Θέο, διευθυντή φωτογραφίας σε κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές.

(…) Σταματούν τη συνεργασία τους οι ράπερ The Weeknd και G-Easy με την πολυεθνική εταιρεία ενδυμάτων H&M μετά τον σάλο που ξέσπασε από την τελευταία διαφημιστική καμπάνια του σουηδικού κολοσσού με τη φωτογραφία ενός μαύρου αγοριού που φορούσε μια φούτερ μπλούζα με τη στάμπα «Coolest monkey in the jungle».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή