Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Οι συγγραφείς του κόσμου στον Ιανό», ο Γάλλος συγγραφέας Νταβίντ Φενκινός (φωτ.) έρχεται στην Αθήνα σε μια βραδιά γνωριμίας με το κοινό, με αφορμή το βιβλίο του «Σαρλότ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Εστίας. Η μεταφράστρια του βιβλίου και ιστορικός Οντέτ Βαρών-Βασάρ θα παρουσιάσει τον συγγραφέα και θα συζητήσει μαζί του. Στις 8.30 μ.μ.

(…) H δούκισσα του Κέμπριτζ, κατά κόσμον Κέιτ Μίντλετον, είναι γνωστή για την αγάπη της στα σπορ. Και τη δείχνει με κάθε ευκαιρία. Ετσι και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στη Σουηδία, δεν δίστασε να φορέσει παγοπέδιλα και να μπει σε γήπεδο χόκεϊ της Στοκχόλμης. Μάλιστα, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το γεγονός έβαλε κι ένα γκολ, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σκόραρε δύο φορές! Να θυμίσουμε βέβαια ότι η δούκισσα είναι έγκυος και αναμένεται να γεννήσει τον Απρίλιο.

(…) «Ο Γούντι Αλεν είναι φίλος μου και συνεχίζω να τον πιστεύω», έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter η Νταϊάν Κίτον, παίρνοντας σαφή θέση υπέρ του Αμερικανού σκηνοθέτη, ο οποίος τώρα τελευταία δεν περνάει και πολύ καλά. Με αυτόν τον τρόπο η γνωστή ηθοποιός τον υπερασπίζεται δηλώνοντας πως δέχεται απολύτως όσα ισχυρίζεται ο Γούντι Αλεν απέναντι στις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης της θετής του κόρης Ντίλαν Φάροου. Τις κατηγορίες της Φάροου ακολούθησαν δηλώσεις ηθοποιών που έχουν συνεργαστεί μαζί του, οι οποίες, η μια μετά την άλλη, δηλώνουν «πικρή μεταμέλεια». Τελευταία στον χορό μπήκε η Κέιτ Γουίνσλετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή