Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον κόσμο των τηλεοπτικών σειρών ήρθε η ώρα να περάσει και ο Μίκαελ Χάνεκε (φωτ.). Ο σπουδαίος Ευρωπαίος κινηματογραφιστής πρόκειται να σκηνοθετήσει το «Kelvin’s book», ένα αγγλόφωνο δράμα φαντασίας 10 επεισοδίων, τοποθετημένο σε ένα δυστοπικό μέλλον. Πρωταγωνιστές του θα είναι μια ομάδα νεαρών, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μια νέα εχθρική πραγματικότητα. Ο ίδιος ο Χάνεκε δήλωσε πως «έπειτα από 10 τηλεταινίες και 12 φιλμ, ήθελα, για μια φορά, να πω μια μεγαλύτερη σε διάρκεια ιστορία».

(…) Εχει χτίσει μια «αυτοκρατορία» με κέρδη εκατομμυρίων δολαρίων. Τώρα σκέφτεται να μπει και στον χώρο της εστίασης, ανοίγοντας εστιατόριο. Ο Jay-Z εκτός από ταλαντούχος μουσικός αποδεικνύεται και δαιμόνιος επιχειρηματίας. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό ούτε πού θα γίνει το πρώτο του εστιατόριο ούτε τι γαστρονομική φιλοσοφία θα έχει, είναι σίγουρο ότι ο ράπερ έχει καταλάβει ότι το καλό φαγητό θα πουλάει πάντα.

(…) Βρέθηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του στο Λος Αντζελες. Ο Μαρκ Σάλινγκ, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Glee» φαίνεται ότι αυτοκτόνησε μπροστά στο ενδεχόμενο να μπει φυλακή από 5 έως 7 χρόνια, καθώς είχε συλληφθεί το 2015 με την κατηγορία κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. Είχε παραδεχθεί την ενοχή του και ανέμενε την απόφαση του δικαστηρίου για τη διάρκεια της ποινής του. Η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον θάνατό του και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή