Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Κάθι Μπέιτς (φωτ.) και η Κιμ Ντίκενς είναι οι τελευταίες προσθήκες στο δυνατό καστ των Κέβιν Κόστνερ και Γούντι Χάρελσον για τη νέα παραγωγή του Netflix «The Highwaymen» σε σκηνοθεσία Τζον Λι Χάνκοκ. Στη σειρά ο Κόστνερ και ο Χάρελσον, δύο συνταξιούχοι αστυνομικοί, επανέρχονται στην ενεργό δράση προκειμένου να συλλάβουν το πιο γνωστό δίδυμο ληστών, τους Μπόνι και Κλάιντ.

(…) Με τη νόσο του Πάρκινσον διαγνώστηκε ο κιθαρίστας του διάσημου συγκροτήματος Judas Priest Γκλεν Τίπτον (φωτ.), γεγονός που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις. Ο Τίπτον θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς κιθαρίστες στη χέβι μέταλ μουσική και ενώ έζησε για μία δεκαετία με τα αρχικά συμπτώματα της πάθησης, τώρα, όπως ανακοινώθηκε, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συναυλιών. Ο Τίπτον, αν και αποχωρεί από τα live της μπάντας, δεν αποχωρεί από το σχήμα της.

(…) Αναψαν τα αίματα στην πάλαι ποτέ παρέα της δημοφιλούς σειράς «Sex and the City». Η Κιμ Κατράλ (φωτ.) που είχε τον ρόλο της Σαμάνθα κατηγόρησε τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ότι είναι «απάνθρωπη». Η ηθοποιός έχασε πρόσφατα τον αδελφό της και δέχθηκε μηνύματα συμπαράστασης από το υπόλοιπο καστ και τους φαν της σειράς. Ωστόσο σε δημόσιο μήνυμά της ζήτησε από την Πάρκερ να σταματήσει να εκμεταλλεύεται τον θάνατο του αδελφού της για να λανσάρει το προφίλ του «καλού κοριτσιού». «Δεν είσαι οικογένειά μου, δεν είσαι φίλη μου», έγραψε στο μήνυμά της. Η κόντρα μεταξύ τους ξεκίνησε το 2017, σε συζητήσεις σχετικά με τη δημιουργία τρίτης ταινίας «Sex And the City», κάτι που η Κατράλ δεν ήθελε να κάνει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή