Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεσπάθωσε η Μέριλ Στριπ (φωτ.) εναντίον του Χάρβεϊ Ουάινσταϊν και της νομικής του ομάδας, επειδή χρησιμοποίησαν παλαιότερη δήλωσή της στην υπεράσπιση του τέως μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ. Η ηθοποιός είχε πει ότι ο Ουάινσταϊν δεν είχε φερθεί ανάρμοστα στην ίδια, προσθέτοντας στη νέα δήλωσή της ότι αυτό δεν είναι αποδεικτικό στοιχείο για τη συμπεριφορά του σε άλλες γυναίκες. «Στέκομαι πλάι στις γυναίκες που επιβίωσαν από την κακομεταχείρισή του και τις χειροκροτώ που χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να τον φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης», πρόσθεσε.

(…) Ραντεβού με το «αλλόκοτο σύμπαν» του Γιώργου Λάνθιμου δίνει την προσεχή εβδομάδα η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης. Από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου, οι σινεφίλ καλούνται στην αίθουσα Σταύρος Τορνές για να δουν τρεις από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες του Ελληνα δημιουργού («Κινέττα», «Αλπεις», «Αστακός») και να ταξιδέψουν στην αντισυμβατική, υπόγειας δύναμης κινηματογραφία που τον έκανε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο.

(…) Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλει το ζεύγος Κλούνεϊ, καθώς όπως έγινε γνωστό ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του Αμάλ θα δωρίσουν 500.000 δολάρια στους διοργανωτές της διαμαρτυρίας «March for Our Lives» (Πορεία για τις Ζωές μας), με αίτημα την εφαρμογή αυστηρότερης νομοθεσίας για την οπλοκατοχή, στον απόηχο του μακελειού στο λύκειο της πόλης Πάρκλαντ στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή