Πρόσωπα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εναρξη έκανε χθες με την πρώτη από μια σειρά εμφανίσεων (έως τις 19/3) στο Gazarte η Ελευθερία Αρβανιτάκη (φωτ.). Εχοντας παρακολουθήσει την τελευταία –ανοιχτή για τους ακροατές του Μελωδία– πρόβα της περασμένης εβδομάδας, μπορούμε να πούμε πως οι θαυμαστές της δημοφιλούς ερμηνεύτριας θα το ευχαριστηθούν. Η Αρβανιτάκη μας ταξιδεύει σε όλα τα μεγάλα της τραγούδια, αλλά και σε δύο ακόμη όμορφα, νέα κομμάτια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Δεν βλάπτει, βέβαια, και το γεγονός πως μαζί της στη σκηνή βρίσκεται και μια εξαιρετική ομάδα μουσικών.

(…) Σήμερα στις 12.30 κηδεύεται στο κοιμητήριο Παπάγου η συγγραφέας Λιόπη Αμπατζή, η οποία απεβίωσε πριν από λίγες ημέρες. Η Λιόπη Αμπατζή γεννήθηκε στην Αθήνα, συνεργάστηκε με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών και ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια με το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2008 εκδόθηκε από το ΕΚΚΕ η μελέτη της με τίτλο «Προσεγγίζοντας το φαινόμενο του trafficking». Το 2009 κυκλοφόρησε από τον Κέδρο το βιβλίο της «Ποτό για παρέα».

(…) Την πρώτη τους περιοδεία στη Βρετανία από το 2006 ανακοίνωσαν οι Ρόλινγκ Στόουνς. Η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι και η παρέα του Μικ Τζάγκερ υποσχέθηκε στους φαν ότι θα παρουσιάσει όλες τις γνωστές επιτυχίες. Οι τιμές των εισιτηρίων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά στην περυσινή περιοδεία τους τα φθηνότερα εισιτήρια κόστιζαν 99 δολάρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή