Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 6 Μαρτίου κυκλοφορεί η αυτοβιογραφία του συνθέτη Αντριου Λόιντ Γουέμπερ (φωτ.) με τίτλο «Unmasked». Γιος καθηγητή μουσικής και δασκάλας πιάνου, ο Αντριου Λόιντ Γουέμπερ αφηγείται τη ζωή του και αποκαλύπτει τις αναφορές και τις επιρροές που καθόρισαν την πορεία της καριέρας του. Δημιουργός μερικών από των διασημότερων μιούζικαλ («Εβίτα», «Γάτες», «Φάντασμα της όπερας»), ο Αντριου Λόιντ Γουέμπερ μιλάει επί της ουσίας για την εξέλιξη του μουσικού θεάτρου τις τελευταίες δεκαετίες.

(…) Με ένα πολύ αμφιλεγόμενο θέμα θα ασχοληθεί στην επόμενη ταινία του ο Κουέντιν Ταραντίνο και για αυτό φαίνεται πως συγκεντρώνει καστ βαρέων βαρών. Ετσι μετά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στο καστ του «Once Upon a Time in Hollywood» προστέθηκε και ο Μπραντ Πιτ (φωτ.). Οι δυο τους θα υποδυθούν έναν τηλεοπτικό ηθοποιό και τον σωσία-κασκαντέρ του που προσπαθούν να ανελιχθούν στο Χόλιγουντ την εποχή των φρικιαστικών φόνων του Τσαρλς Μάνσον.

(…) Κάτι πολύ ωραίο φαίνεται πως ετοιμάζουν για τους θαυμαστές τους, ενόψει και της παγκόσμιας Record Store Day, οι Led Zeppelin. Οι κορυφαίοι βετεράνοι του ροκ θα κυκλοφορήσουν σε 45αρι κίτρινο βινύλιο και παραγωγή του ίδιου του Τζίμι Πέιτζ (φωτ.) δύο άγνωστες μέχρι σήμερα εκδοχές των σπουδαίων «Rock And Roll» και «Friends», από τα πρώτα χρόνια της καριέρας τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή