Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Κουίνσι Τζόουνς (φωτ.), ο Στιβ Μακ Κουίν, αλλά και η Ελένη του Ευριπίδη από την ποιήτρια Αν Κάρσον, θα είναι οι πρώτοι που θα περάσουν το κατώφλι του πολυδιαφημισμένου The Shed, του νέου πολυχώρου τέχνης που θα ανοίξει στη Νέα Υόρκη το 2019 με 200.000 τετραγωνικά μέτρα για παραγωγές θεάτρου και εικαστικών. Στο καλλιτεχνικό line up εντάσσονται επίσης μια ζωντανή περφόρμανς του Γκέρχαρντ Ρίχτερ με τον συνθέτη Στιβ Ράιχ και οι καλλιτέχνες Τρίσα Ντόνελι και Αγκνες Ντένις.

(…) Εχουν περάσει δώδεκα χρόνια από τον θάνατό του, κατά τη διάρκεια της δίκης του για εγκλήματα πολέμου, και ο πρώην πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς δίχασε ξανά. Αυτήν τη φορά το κοινό που παρακολούθησε προχθές, στο Κόσοβο, την πρεμιέρα του μιούζικαλ «The lift – The Slobodan Show», το οποίο αν και ασχολείται λίγο με την πολιτική και περισσότερο με την προσωπική σχέση του Μιλόσεβιτς με τη σύζυγό του και τα παιδιά του, δημιούργησε στους θεατές ανάμεικτα συναισθήματα. Συγγραφέας του έργου είναι η Γελένα Μπόγκαβατς από το Βελιγράδι.

(…) Χωρίς να έχει άλλη επιλογή μετά τη σύλληψή της από την αστυνομία της Καλιφόρνιας, η Χέδερ Λοκλίαρ εισήχθη προχθές σε κλινική για να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία. Η διάσημη κατά τη δεκαετία του ’90 ηθοποιός της σειράς «Melrose Place», που προβλήθηκε και από την ελληνική τηλεόραση, οδηγήθηκε στο κρατητήριο καθώς επιτέθηκε στον σύντροφό της, αλλά και στον αστυνομικό που κλήθηκε για βοήθεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή