Πρόσωπα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθώς η πρεμιέρα του δεύτερου, πολυαναμενόμενου κύκλου του «Westworld» πλησιάζει (22/4), το ενδιαφέρον των φαν γίνεται ακόμα πιο έντονο. Με δεδομένο μάλιστα πως η εξαιρετική σειρά φαντασίας του HBO έχει μέχρι στιγμής αποκαλύψει ελάχιστα σε σχέση με τη συνέχειά της, κάθε πληροφορία… εκτιμάται δεόντως. Για παράδειγμα, τα όσα είπαν πρόσφατα οι πρωταγωνίστριες Θάντι Νιούτον (φωτ.) και Εβαν Ρέιτσελ Γουντ σχετικά με έναν από τους 4-5 νέους κόσμους-θεματικά πάρκα που θα μας συστήσει η καινούργια σεζόν και ο οποίος είναι επηρεασμένος από την ιστορική παράδοση των σαμουράι.

(…) Επιστροφή στην Ελλάδα ύστερα από 4 χρόνια για τον Ty Segall , έναν από τους πραγματικά λίγους καλλιτέχνες τους οποίους έχουμε την ευκαιρία να δούμε στο απόγειο της καριέρας τους. Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός τραγουδοποιός έρχεται στην Αθήνα και το Gagarin αμέσως μετά την κυκλοφορία του πολύ επιτυχημένου τελευταίου άλμπουμ του, το οποίο τον εκτόξευσε στις εκτιμήσεις των ειδικών αλλά και στις μουσικές προτιμήσεις του κοινού. Ραντεβού στις 16 Ιουνίου.

(…) Οι «Sopranos» δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη απ’ ό,τι φαίνεται. Η δημοφιλής σειρά που κέρδισε 21 βραβεία Εμι και άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση θα επανέλθει στη μεγάλη οθόνη αυτή τη φορά με ένα πρίκουελ. Ο σεναριογράφος Ντέιβιντ Τσέις θα τοποθετήσει το σύμπαν των «Sopranos» στις ταραχές του Νιούαρκ του 1967.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή