Πρόσωπα της Παρασκευής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμα ευκαιρία να εκφράσει τις απόψεις του σχετικά με το παλαιστινιακό ζήτημα βρήκε ο Ρότζερ Γουότερς (φωτ.). Με αφορμή τις πρόσφατες φιλικές κινήσεις του Ντόναλντ Τραμπ προς το Ισραήλ (υποστήριξη για τη μεταφορά της πρωτεύουσας στην Ιερουσαλήμ κ.ο.κ.), ο σπουδαίος ρόκερ κυκλοφόρησε ένα ιδιαίτερο βίντεο κλιπ, σε συνεργασία με το παλαιστινιακό συγκρότημα Trio Joubran. Σε αυτό ο ίδιος εμφανίζεται να απαγγέλλει, συνοδεία μουσικής ένα ποίημα που αναφέρεται στην καταπίεση των ιθαγενών Αμερικανών από τους Ευρωπαίους αποίκους. Η αναλογία προφανής.

(…) Μια σπουδαία ζωντανή εμφάνιση, δώρο σε όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν από κοντά, έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο Σωκράτης Σινόπουλος. Ο δεξιοτέχνης της λύρας, μαζί με το τζαζ κουαρτέτο του, μετέτρεψε για 1,5 ώρα τη σκηνή τού Μεγάρου σε πεδίο… ανέμων, οι οποίοι μας έφεραν ήχους από όλες τις παραδόσεις του αρχαίου μουσικού οργάνου. Ακόμα περισσότερο που στην εξίσωση μπήκε και μια ενδιαφέρουσα «συνομιλία» με το κλασικό Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών.

(…) Στις συνεχώς και πιο μεγάλες παραγωγές της Amazon φαίνεται πως μπαίνει και ο Αλεξάντερ Πέιν (φωτ.). Ο Ελληνοαμερικανός δημιουργός θα σκηνοθετήσει ένα δικαστικό δράμα, βασισμένο σε αληθινή ιστορία, σε σενάριο του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Νταγκ Ράιτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή