Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής, ο Βρετανός Μπράιαν Φέρι (φωτ.), έρχεται για μια μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Ο επικεφαλής των Roxy Music είναι από τους πρωτοπόρους δημιουργούς του σύγχρονου ποπ/ροκ ήχου, έμπνευση για πολλούς ακόμη μουσικούς της δεκαετίας του 1970-80, αλλά και της ποπ κουλτούρας γενικότερα. Η συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας τουρνέ του Φέρι, θα γίνει στο Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης, στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ η προπώληση έχει ήδη αρχίσει.

(…) Αυτό που πολλοί φίλοι των AC/DC περίμεναν εδώ και καιρό –και κάποιοι… φοβούνταν–, επιβεβαιώθηκε: μετά την αποχώρηση του Μπράιαν Τζόνσον, η εμβληματική μπάντα όχι μόνο δεν διαλύεται, αλλά ετοιμάζει και νέο δίσκο, με τον Axl Rose να αναλαμβάνει κι εκεί (μετά τις ζωντανές εμφανίσεις) τα φωνητικά. Μένει να φανεί αν ο Αμερικανός σταρ μπορεί να ταιριάξει και στο στούντιο με τον Ανγκους Γιανγκ και τους υπόλοιπους.

(…) Στόχο να ξεπεράσει το «Game of Thrones» και την υπέρογκη παραγωγή του φαίνεται πως έχει βάλει ο Τζεφ Μπέζος. Και αυτό γιατί ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει δώσει το πράσινο φως για ένα (απίστευτο) μπάτζετ μισού δισ. δολαρίων για τις δύο πρώτες σεζόν της τηλεοπτικής μεταφοράς του «Αρχοντα των δαχτυλιδιών», τα δικαιώματα του οποίου απέκτησε πρόσφατα η Amazon.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή