Πρόσωπα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια τεράστια έκπληξη περίμενε πριν από λίγες μέρες τους θαμώνες του μικρού μουσικού κλαμπ Bluebird Cafe στο Νάσβιλ του Τενεσί, όταν ξαφνικά είδαν την Τέιλορ Σουίφτ  (φωτ.) να ανεβαίνει στη σκηνή και να τραγουδάει μερικές επιτυχίες της. Η διάσημη καλλιτέχνις ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του τραγουδοποιού της κάντρι Γκρεγκ Γουάισμαν που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στη σκηνή και, απευθυνόμενη στους περίπου 90 θεατές, εξήγησε πόσο πολύ τη διαμόρφωσε μουσικά η κάντρι σκηνή του Νάσβιλ, όπου πέρασε τα εφηβικά της χρόνια.

(…) Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα υγείας της Σελίν Ντιόν  (φωτ.) που αναγκάστηκε και πάλι να ακυρώσει εμφανίσεις της, προγραμματισμένες για τον Απρίλιο στο Λας Βέγκας. Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το αυτί της που θα την οδηγήσει στο χειρουργείο, όπως εξήγησε στους θαυμαστές, για να αποκατασταθεί πλήρως η ακοή της. Πριν από κάποιους μήνες, ένα σοβαρό κρύωμα, που επηρέασε και τις φωνητικές της χορδές, οδήγησε στην ακύρωση αρκετών live της διάσημης τραγουδίστριας.

(…) Ανανέωσε το είδος του αστυνομικού δράματος με σειρές που σημείωσαν τεράστια επιτυχία, όπως το «Hill Street Blues» και το «NYPD Blue». O Στίβεν Μπόκο  (φωτ.), που πέθανε προχθές σε ηλικία 74 ετών νικημένος από τον καρκίνο, υπήρξε από τους δημοφιλέστερους σεναριογράφους και παραγωγούς σειρών για μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της Αμερικής, κυρίως τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Υπήρξε 30 φορές υποψήφιος για βραβεία Εmmy, κερδίζοντας 10.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή