Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα από τα πιο υποσχόμενα τηλεοπτικά πρότζεκτ των τελευταίων ετών αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά. Ο λόγος για το «A Dry Run», ένα δράμα τοποθετημένο στον ισπανικό εμφύλιο, διά χειρός του Ντέιβιντ Σίμον (φωτ.), δημιουργού του εμβληματικού «The Wire». Η μίνι σειρά θα ακολουθεί την πορεία του τάγματος «Αβραάμ Λίνκολν», το οποίο ταξίδεψε από τις ΗΠΑ για να βοηθήσει στη μάχη κατά του φασισμού. Το σενάριο, μάλιστα, υπογράφουν οι Τζορτζ Πελεκάνος και Ντένις Λεχέιν, γνωστοί επίσης για την εξαιρετική δουλειά τους στο «The Wire».

(…) O βραβευμένος με Πούλιτζερ συγγραφέας του μπεστ σέλερ «Η σύντομη θαυμαστή ζωή του Οσκαρ Γουάο», Τζούνο Ντίαζ, αποκάλυψε σε άρθρο που έγραψε στο περιοδικό New Yorker πως όταν ήταν οκτώ χρονών έπεσε θύμα βιασμού από κάποιον ενήλικα τον οποίο εμπιστευόταν. «Μετά τον βιασμό, μου είπε ότι έπρεπε να επιστρέψω την επόμενη μέρα, διαφορετικά θα έβρισκα τον μπελά μου», εξομολογείται και συμπληρώνει ότι «ήμουν τρομοκρατημένος, την επόμενη μέρα επέστρεψα και με βίασε ξανά». Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας γράφει ότι δεν μίλησε ποτέ σε κανέναν γι’ αυτό που του συνέβη, μέχρι σήμερα που αποφάσισε να μιλήσει σε όλους για το περιστατικό που τον οδήγησε σε κρίσεις κατάθλιψης και οργής.

(…) Η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας εξομολογείται την αγάπη της για τη φύση στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Queen’s Green Planet». Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πέρυσι, με τη βασίλισσα να δίνει σαφές μήνυμα για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο πλανήτης. Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται διάφοροι καλεσμένοι με περιβαλλοντικές ευαισθησίες, όπως η Αντζελίνα Τζολί, ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή