Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις στον κόσμο των τεχνών τιμήθηκε ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε  (σκην.). Είναι ο φετινός αποδέκτης του βραβείου της Πριγκίπισσας της Αστούριας (Premios Princessa de Asturias) στην κατηγορία των Τεχνών, που απονέμει ετησίως το ομώνυμο Ιδρυμα με έδρα την Ισπανία. Από το 1981, όταν θεσπίστηκαν τα βραβεία, έχουν τιμηθεί κορυφαίοι από τους χώρους της τέχνης, της λογοτεχνίας και των κοινωνικών επιστημών. Τα βραβεία δίνονται στο Θέατρο του Οβιέδο και το αγαλματίδιο είναι ένα γλυπτό του Μιρό.

(…) Μπορεί να μην κατάφεραν να γίνουν… σελέμπριτι, αλλά οι εναλλακτικοί ακροατές τούς ακολουθούν χρόνια τώρα. Οι Mazzy Star (φωτ.) κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες ένα καινούργιο τραγούδι, πιάνοντας στον ύπνο το κοινό τους, που δεν το περίμενε. Ετσι, το «Quiet, The winter harbor» προοικονομεί το νέο τους άλμπουμ, με τον τίτλο «Still». Μπορεί να έχουν τσακωθεί πάμπολλες φορές, ωστόσο, πάντοτε παρέμεναν ενωμένοι. Το αποδεικνύουν με τη νέα τους δουλειά.

(…) Θα φορέσει ο Τομ Χάρντι (φωτ.) τη στολή του θρυλικού «κακού» Venom; Ο άσπονδος εχθρός του Σπάιντερμαν με τα σουβλερά δόντια και τα διογκωμένα μάτια είναι κάτι σαν ιός που συμβιώνει στο σώμα του ξενιστή του φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στον Χάρντι, αν κρίνουμε από το τρέιλερ της ταινίας που βγήκε στη δημοσιότητα. Oι ταινίες του είδους συνήθως ρέπουν προς την κωμική περιπέτεια, αλλά ας ελπίσουμε πως το νέο φιλμ δεν θα «δηλητηριαστεί» από τα κρύα αστεία του Χόλιγουντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή