Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη λίστα, δίχως τέλος απ’ ό,τι φαίνεται, των ηθοποιών του Χόλιγουντ που παρενόχλησε σεξουαλικά ο Χάρβεϊ Ουάινσταϊν, προστέθηκε πρόσφατα και η Κέιτ Μπλάνσετ  (φωτ.). Το ομολόγησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Variety, λέγοντας ότι «ελπίζει» να καταδικαστεί για όλα όσα έχει κάνει και να μπει στη φυλακή. Μάλιστα, η Αυστραλή σταρ τοποθετήθηκε και για τις κατηγορίες της Ντίλαν Φάροου προς τον πατέρα της Γούντι Αλεν, σχολιάζοντας ότι πρέπει να αποδειχθούν στο δικαστήριο.

(…) Η Ιωάννα Μελή (φωτ.), Ελληνίδα ηθοποιός γεννημένη στην Αθήνα με βάση το Λος Aντζελες, συμπρωταγωνιστεί στη μικρού μήκους ταινία «Life in Color» η οποία επελέγη φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2018. Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στο L.A., αναφέρεται στη ζωή ενός κρυφά ομοφυλόφιλου ηλικιωμένου άνδρα ο οποίος πάσχει από Αλτσχάιμερ και παλεύει να κρατήσει την ανάμνηση της χαμένης του αγάπης, αντιμέτωπος με την ασθένεια αλλά και την ισχυρογνώμονα κόρη του. Η ταινία διαγωνίζεται στην κατηγορία ανερχόμενων κινηματογραφιστών (Emerging Filmmakers).

(…) Το σινγκλ «No tears left to cry» από το νέο της άλμπουμ μόλις σκαρφάλωσε στο νούμερο 1, προαναγγέλλοντας την απόλυτη επιτυχία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή τη στιγμή η 24χρονη Αριάνα Γκράντε  (φωτ.) βρίσκεται στην κορυφή της ποπ σκηνής, γι’ αυτό και επιλέχθηκε να ανοίξει τη φετινή τελετή των μουσικών βραβείων Bilboard. Θα πραγματοποιηθεί στο Grand Garden Arena του Λας Βέγκας, στις 20 Μαΐου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή