Πρόσωπα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε μήνες μετά την αποχώρηση από όλες τις επιχειρήσεις του, στην οποία αναγκάστηκε έπειτα από τις εναντίον του κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, ο διάσημος σεφ Μάριο Μπατάλι  (φωτ.) μπαίνει στο στόχαστρο επίσημης έρευνας από την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Οπως παραδέχθηκε εκπρόσωπος της αστυνομίας, υπάρχουν καταγγελίες από πρώην εργαζόμενες σε εστιατόρια του Μπατάλι, οι οποίες ερευνώνται. Και απ’ ό,τι φαίνεται, ο σεφ δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα.

(…) Hταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές των προχθεσινών βραβείων Billboard, όταν κατά τη διάρκεια της λαμπρής τελετής παρουσιάστηκε ένα αφιέρωμα στον διάσημο Σουηδό dj και μουσικό παραγωγό Avicii, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 27 ετών. Να υπενθυμίσουμε πως ο Avicii είχε προταθεί για βραβείο Billboard στην κατηγορία Electronic/Dance άλμπουμ της χρονιάς για το 2018 και το τελευταίο του μήνυμα στο Twitter πριν από τον τραγικό θάνατό του ήταν για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του για την υποψηφιότητά του.

(…) Nέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη σχέση του Ερνεστ Χέμινγουεϊ με τη νεαρή μούσα του Αντριάνα Ιβαντσιτς, η οποία ήταν έφηβη και 30 χρόνια μικρότερή του όταν τη γνώρισε. Στο βιβλίο «Autumn in Venice» του Αντρέα ντι Ρομπιλάντ, ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι η σχέση τους επανέφερε τον δημιουργικό οίστρο του Χέμινγουεϊ παρόλο που ο μέλλων σύζυγος της Αντριάνα τής απαγόρευσε να του γράφει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή