Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι προβληματισμοί του Αλαν Ρίκμαν (φωτ.) για τον ρόλο του καθηγητή Σνέιπ στις περιπέτειες του Χάρι Πότερ έρχονται στο φως μέσα από επιστολές που αντάλλαξε με την Τζόαν Ρόουλινγκ, τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Γέιτς και τον παραγωγό Ντέιβιντ Χέιμαν. Δυόμισι χρόνια μετά τον θάνατο του Ρίκμαν η αλληλογραφία καθώς και σημειώσεις του, που θα δημοπρατηθούν στο ABA Rare Book Fair του Λονδίνου, αποκαλύπτουν τις ανησυχίες του. Σε μια επιστολή ο Ντέιβιντ Χέιμαν του γράφει: «Σ’ ευχαριστώ που βοήθησες ώστε να πετύχει το “Χάρι Πότερ 2”. Το ξέρω πως κάποιες φορές σε ενοχλεί αυτός ο ρόλος, αλλά θέλω να ξέρεις πως είσαι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αυτών των ταινιών».

(…) Το αναμενόμενο sold out για τη μεγάλη συναυλία (9/6) του Θανάση Παπακωνσταντίνου με τον Σωκράτη Μάλαμα στην πλατεία Νερού είναι πλέον γεγονός. Για να μην υπάρχουν παραπονούμενοι πάντως, όπως έγινε γνωστό χθες, οι διοργανωτές προσθέτουν άλλη μία εμφάνιση την Παρασκευή 15/6, στον ίδιο χώρο.

(…) Δυναμικά φαίνεται πως θέλει να ξεκινήσει την εμπλοκή της στη διαδικτυακή τηλεόραση η Αpple. Οπως ανακοινώθηκε χθες, μία από τις πρώτες σειρές που «παρήγγειλε» ο τεχνολογικός κολοσσός είναι μια κομεντί αφιερωμένη στα πρώιμα χρόνια της Εμιλι Ντίκινσον. Τη σπουδαία ποιήτρια, μάλιστα, θα υποδυθεί η ανερχόμενη Χάιλι Στάινφελντ, την οποία θαυμάσαμε στο «True Grit».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή