Πρόσωπα της Τρίτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφόρησε το άλμπουμ του γνωστού ράπερ Κάνιε Γουέστ (φωτ.) με τίτλο «Ye» και η κριτική των New York Times για τον αμφιλεγόμενο καλλιτέχνη δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών. Ο Γουέστ –που απασχόλησε τα μίντια και τους συναδέλφους του για τις δηλώσεις του ότι η δουλεία «έμοιαζε με επιλογή» και ότι μοιράζεται κοινή «ενέργεια» με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ– φαίνεται ότι προετοίμαζε το έδαφος για το νέο του άλμπουμ με επτά τραγούδια, που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή. Η εφημερίδα περιγράφει τα κομμάτια σε σχέση με τη μουσική ιστορία του Γουέστ και καταλήγει ότι διακρίνεται από στιγμές «συμπόνιας» όταν δεν σκέφτεται μόνο τον εαυτό του.

(…) Ο τίτλος του είναι «Ο πρόεδρος αγνοείται» και θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου. Συγγραφείς του πολυαναμενόμενου θρίλερ είναι ο Τζέιμς Πάτερσον, δημιουργός πολλών μπεστ σέλερ, και ο Μπιλ Κλίντον. Σε εκτενή συνέντευξη που έδωσε στο BBC, δήλωσε πόσο αγαπάει τα θρίλερ: «Διαβάζω με μανία και πάντα ήθελα να γράψω ένα». Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε αν το… κατάφερε.

(…) Επιστρέφει στο Λίβερπουλ, τη γενέτειρα του συζύγου της, Τζον Λένον, 38 χρόνια μετά τον θάνατό του. Η Γιόκο Ονο, παρότι έχει κατηγορηθεί από τους ντόπιους ως… μάγισσα και εκείνη που διέλυσε τη σπουδαία βρετανική μπάντα των Beatls, δηλώνει ότι ποτέ δεν έχει ξεχάσει αυτή την πόλη. Με την εικαστική έκθεση «Double Fantasy – John & Yoko», επιχειρεί να πει στους κατοίκους του Λίβερπουλ την ιστορία όπως την έζησε εκείνη με τον Λένον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή