Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν θα είναι ούτε ριμέικ των ταινιών, αλλά ούτε και κάτι το εντελώς καινούργιο». Αυτή τη… σιβυλλική δήλωση έκανε η επικεφαλής των στούντιο της Amazon Τζένιφερ Σάλκε (φωτ.) σχετικά με την πολυαναμενόμενη σειρά με θέμα τον «Αρχοντα των δαχτυλιδιών». Το πιο μεγαλεπήβολο πρότζεκτ της Amazon μέχρι σήμερα βρίσκεται ακόμα στα (πρώιμα) σκαριά, με τη Σάλκε πάντως να έχει μια μακροσκελή συζήτηση με τον Σάιμον Τόλκιν, διαχειριστή της κληρονομιάς του σπουδαίου συγγραφέα του «Αρχοντα», προκειμένου να καταλήξουν στις θεματικές λεπτομέρειες της σειράς.

(…) Παρά την ηλικία της –είναι πλέον 77 ετών– η διάσημη τραγουδίστρια της φολκ και σύμβολο μια ολόκληρης εποχής κινητοποιήσεων με αποκορύφωμα τη στράτευση κατά του πολέμου του Βιετνάμ, η αειθαλής Τζόαν Μπαέζ αποφάσισε να ξεκινήσει περιοδεία στην Ευρώπη. Η ίδια την ονομάζει «τουρνέ αποχαιρετισμού» και η έναρξη έγινε στο Παρίσι, όπου οι πολυάριθμοι λάτρεις της την περίμεναν από το 2014. Αυτή τη φορά έχει προγραμματίσει να δώσει 10 συναυλίες, που θα απλωθούν μέσα στον Ιούνιο.

(…) Οσοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του «Ερρίκου Δ΄» του Σαίξπηρ που ανέβηκε στον Ιαπωνικό Κήπο του Λος Αντζελες, με τον Τομ Χανκς να ερμηνεύει το ρόλο του Φάλσταφ, είχαν τη χαρά να απολαύσουν στο θέατρο έναν κινηματογραφικό αστέρα, αλλά προπάντων έναν εξαιρετικό ηθοποιό που τσαλάκωσε τη διάσημη εικόνα του. Ο Φάλσταφ του Χανκς, εύσωμος, αθυρόστομος και διαρκώς μεθυσμένος, κέρδισε ένα ενθουσιώδες χειροκρότημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή