Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσφορά-έκπληξη έκανε η Netflix στην Ντόλι Πάρτον (φωτ.), τον θρύλο της country. Η δημοφιλής τηλεοπτική πλατφόρμα πρότεινε στην καλλιτέχνιδα να αποκτήσει τη δική της σειρά. Και ο τίτλος αυτής: «Islands in the stream». Οπως λέγεται, θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, βασισμένο το καθένα σε ένα από τα διάσημα τραγούδια της, τα οποία ωστόσο δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η Ντόλι Πάρτον θα είναι παραγωγός αλλά και πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς.

(…) Πριν από λίγες ημέρες, η Λόρα Μπους σε σχόλιό της στην εφημερίδα «Ουάσιγκτον Ποστ» εξέφρασε τη λύπη της για την πολιτική της χώρας της στο θέμα των προσφύγων, που έχει ως επακόλουθο τον αποχωρισμό των παιδιών από τους γονείς τους. Την επόμενη ημέρα η Μισέλ Ομπάμα (φωτ.) επιδοκίμασε το παραπάνω σχόλιο δημοσίως και, λίγες ώρες αργότερα, η Χίλαρι Κλίντον (φωτ.) με ένα τουίτ αναφέρθηκε στην «ανθρωπιστική κρίση» που βιώνει η χώρα. Παραδοσιακά, οι πρώτες κυρίες είναι επιφορτισμένες με τυπικά «γυναικείους» ρόλους, από τον σχεδιασμό των γευμάτων έως τη διακόσμηση της προεδρικής κατοικίας. Μια και το θέμα που έθιξαν οι τρεις κυρίες αφορά την πολιτική, αλλά διαμέσου της οικογένειας, οι δηλώσεις τους δεν υπερέβησαν τον ρόλο τους, σχολιάζουν οι πολιτικοί αναλυτές, καλύπτοντας παράλληλα την απουσία σχολίων από τους τρεις, εν ζωή, πρώην προέδρους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή