Πρόσωπα της Τρίτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Βίνσεντ Πολ (φωτ.), ντράμερ και συνιδρυτής της αμερικανικής μέταλ μπάντας Pantera. Τη θλίψη τους για τον θάνατο του 54χρονου μουσικού έσπευσαν να εκφράσουν, μεταξύ άλλων, μέλη των Kiss και Guns N’ Roses. Ο Πολ δημιούργησε τους Pantera το 1981 μαζί με τον αδελφό του Ντάρελ Αμποτ, και στα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι τη διάλυσή τους, το 2003, είχαν λάβει τέσσερις υποψηφιότητες για Γκράμι. Το πλατινένιο άλμπουμ τους «Vulgar Display of Power» πούλησε 2 εκατ. αντίτυπα και εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά άλμπουμ στην ιστορία της μέταλ.

(…) Καμιά φορά, η πραγματική ζωή είναι λιγότερο σκληρή με τους «πρωταγωνιστές» της από ό,τι τα βιβλία ή… οι τηλεοπτικές σειρές. Ο λόγος για τους Κιτ Χάρινγκτον (φωτ.) και Ρόουζ Λέσλι, οι οποίοι γνωρίστηκαν στη διάρκεια των γυρισμάτων του «Game of Thrones», υποδυόμενοι τον Τζον Σνόου και την Ιγκριτ, αντιστοίχως. Οι δύο ηθοποιοί είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη σχέση τους να κρατήσει περισσότερο από ό,τι στην οθόνη και το Σαββατοκύριακο παντρεύτηκαν στο Aberdeenshire της Σκωτίας.

(…) Από το 2012 , οπότε έκανε την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας, η διάσημη ηθοποιός Χέδερ Λοκλίαρ (φωτ.) δεν έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια της ούτε και να ξεπεράσει το πρόβλημα με τα χάπια και το αλκοόλ. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα έκανε νέα –αποτυχημένη ευτυχώς– απόπειρα αυτοκτονίας. Το τελευταίο επεισόδιο στη δραματική πορεία που έχει πάρει η ζωή της ήταν η χθεσινή σύλληψή της με την κατηγορία της επίθεσης σε αστυνομικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή