Πρόσωπα της Τρίτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ειλικρινά δεν μπορώ ούτε καν να μιλήσω πριν δύσει ο ήλιος. Απαιτείται όλη μου η ενέργεια για να μη μετατραπώ σε έναν σωρό σκόνης». Με αυτοσαρκαστική διάθεση ανέβηκε στη σκηνή του Χάιντ Παρκ ο Ρόμπερτ Σμιθ  (φωτ.) των σκοτεινών Cure, που το Σάββατο κλήθηκαν να δώσουν την εορταστική συναυλία για τα 40 χρόνια τους, όχι μόνο στο φως της ημέρας, αλλά και εν μέσω καύσωνα. Πάντως, ο τραγουδιστής, κιθαρίστας και βασικός συνθέτης της μπάντας παρέμεινε πιστός στις συνήθειές του και δεν αποχωρίστηκε το μακρυμάνικο μαύρο πουκάμισό του ούτε τη χαρακτηριστική μαύρη σκιά στα μάτια.

(…) Αντίθετα, ο Del The Funky Homosapien δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αφού έπεσε από τη σκηνή λίγα λεπτά μετά την εμφάνισή του στη διάρκεια της συναυλίας των Gorillaz και πριν προλάβει να ολοκληρώσει το ραπ μέρος τoυ γνωστού κομματιού «Clint Eastwood». Η συναυλία, στο φεστιβάλ Roskilde της Γερμανίας, διεκόπη αναγκαστικά και ο μουσικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου, όπως πόσταρε ο ίδιος στο Facebook, θα παραμείνει «για λίγο καιρό».

(…)…Kαι το Χρυσό Μπούκερ δόθηκε στον «Αγγλο ασθενή». Η αναγγελία ήταν το επιστέγασμα της εκδήλωσης για τα 50 χρόνια τού πιο διάσημου λογοτεχνικού βραβείου της Μεγάλης Βρετανίας. Ολα τα βραβευμένα μυθιστορήματα διαγωνίστηκαν και η τελική επιλογή έγινε από το κοινό. Ο μεγάλος τιμημένος λοιπόν είναι ο Μάικλ Οντάατζε, ο Καναδός συγγραφέας του «Αγγλου ασθενή», ενός βιβλίου που, και με την κινηματογραφική μεταφορά του, κατέκτησε διεθνές κοινό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή