Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μοχθηρό, χειριστικό και άρρωστο» χαρακτήρισε η Σάρα Πέιλιν τον Βρετανό κωμικό Σάσα Μπάρον Κοέν  (φωτ.), υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης όταν κλήθηκε να ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον, προκειμένου να της πάρει συνέντευξη ένας τραυματισμένος βετεράνος του αμερικανικού στρατού. Στην πραγματικότητα, ο βετεράνος, που κατέφθασε στον χώρο της συνέντευξης πάνω στο αναπηρικό του αμαξίδιο, δεν ήταν άλλος από τον μεταμφιεσμένο Κοέν, ο οποίος πραγματοποιούσε γυρίσματα για τις ανάγκες της νέας του εκπομπής με τίτλο «Who Is America? ».

(…) Οτι γρονθοκόπησε ένα μέλος του συνεργείου στη διάρκεια των γυρισμάτων για τη νέα του ταινία, με τίτλο «City of Lies», κατηγορείται ο Τζόνι Ντεπ. Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο γνωστός ηθοποιός, που «βρωμούσε αλκοόλ και είχε τη συνήθεια να παίρνει ναρκωτικά την ώρα των γυρισμάτων», επιτέθηκε στον υπάλληλο, ο οποίος του υπενθύμισε πως η κινηματογράφηση στους χώρους του ξενοδοχείου Μπάρκλεϊ, στο Λος Αντζελες, επιτρεπόταν μόνο μέχρι τις 10 μ.μ.

(…) Στις 18 Σεπτεμβρίου αναμένεται η κυκλοφορία του τέταρτου έργου της σειράς «Κόρμοραν Στράικ» της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Υπογεγραμμένο όπως και τα προηγούμενα μυθιστορήματα της σειράς με το ψευδώνυμο Ρόμπερτ Γκαλμπρέιθ, το βιβλίο παρακολουθεί τις προσπάθειες του ντετέκτιβ Στράικ. Πριν οι Sunday Times αποκαλύψουν την ταυτότητα του Γκαλμπρέιθ, το πρώτο βιβλίο είχε πουλήσει μόλις 1.500 αντίτυπα. Εκτοτε, τα συνολικά έσοδα πωλήσεων από τους τρεις τόμους ξεπερνούν τα 7,5 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή