Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ντεμπούτο της ετοιμάζεται να κάνει στην τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς «The Crown» του Netflix, η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ (φωτ.). Η Βρετανίδα ηθοποιός θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Μάργκαρετ, «κληρονομώντας» τον ρόλο από την ήδη βραβευμένη με Emmy, Βανέσα Κίρμπι. «Δεν ξέρω τι από τα δύο με τρομάζει περισσότερο: το να αποδώσω σωστά την αληθινή πριγκίπισσα Μάργκαρετ ή το γεγονός πως θα πρέπει να ακολουθήσω τη Βανέσα Κίρμπι», δήλωσε η ίδια η Μπόναμ Κάρτερ σχετικά.

(…) Αφιέρωμα στο πολύ ξεχωριστό κινηματογραφικό σύμπαν του Νίκου Νικολαΐδη διοργανώνει στις 20 – 22 Ιουλίου η ταινιοθήκη Filmkollektiv Frankfurt της γερμανικής πόλης. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται όλες οι κορυφαίες ταινίες του Ελληνα κινηματογραφιστή, όπως η «Γλυκιά Συμμορία», «Ο χαμένος τα παίρνει όλα», «Singapore Sling», «Πρωινή Περίπολος», «Θα σε δω στην κόλαση αγάπη μου» κ.ά. Τις προβολές θα προλογίζουν καταξιωμένοι Γερμανοί κριτικοί και θεωρητικοί του κινηματογράφου.

(…) «Μία μέρα μετά την καταστροφική σύνοδο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αρχίζει να γίνεται σαφές ότι ο Τραμπ είναι ένας κακός πρόεδρος. Ακόμη και οι αξιωματούχοι του Τραμπ ενοχλήθηκαν από το σόου με τον Πούτιν». Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Στίβεν Κόλμπερτ, διάσημος παρουσιαστής του CBS, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση προς τον Ντόναλντ Τραμπ. Και δεν ήταν ο μόνος, καθώς εξίσου σκληρός ήταν και ο τηλεοπτικός αστέρας του ABC, Τζίμι Κίμελ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή