Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οτι προσπάθησε να βοηθήσει τον Τζορτζ Μάικλ να ξεπεράσει το πρόβλημα εξάρτησης που αντιμετώπιζε έως τον θάνατό του, το 2016, αποκάλυψε ο Ελτον Τζον  (φωτ.), μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC. «Δεν μπορείς να βοηθήσεις τους ανθρώπους που δεν θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους, αυτό έμαθα ως εξαρτημένος, και έχω συμπληρώσει 28 χρόνια καθαρός και νηφάλιος», προσέθεσε, υποστηρίζοντας ότι ο Μάικλ δεν ήταν πρόθυμος να ακούσει τις συμβουλές του. «Οταν έδωσε μια ολοσέλιδη συνέντευξη στο περιοδικό Ηeat για να μου πει να το βουλώσω, μπορούσα να κατανοήσω την αντίδρασή του».

(…) Το ποσό των 54,5 εκατ. δολ. κατάφερε να συγκεντρώσει από τις συναυλίες του στην Αμερική, το διάσημο ιρλανδέζικο γκρουπ των U2 κερδίζοντας την πρωτιά στην αναμέτρηση για τις πιο επιτυχημένες περιοδείες στις ΗΠΑ για το 2017. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο σούπερ σταρ της κάντρι μουσικής Γκαρθ Μπρουκς με εισπράξεις που έφτασαν τα 52,2 εκατ. δολ. και την τρίτη οι χεβιμεταλάδες Metallica με 43,2 εκατ. δολ.

(…) Στην αρχή κυκλοφόρησε ως φήμη, αλλά τελικά η επιβεβαίωση ήρθε από την πλέον… αρμόδια. Οπως δήλωσε σε συνέντευξή της η Τζέιν Φόντα, βρίσκεται στα σκαριά το σίκουελ της ταινίας «9 to 5» με τη Λίλι Τόμλιν και την Ντόλι Πάρτον, φιλμ που έγραψε ιστορία για το φεμινιστικό του περιεχόμενο, όταν κυκλοφόρησε το 1980, και έγινε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή