Πρόσωπα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο της εποχής μας, η ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ (φωτ.) προσπαθεί να αφυπνίσει τους «λευκούς» Αμερικανούς για τα δικαιώματα των Αφροαμερικανών συμπατριωτών τους. Η Χάθαγουεϊ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία της Νία Γουίλσον, της 18χρονης που δολοφονήθηκε με μαχαιριά στον λαιμό στο Οκλαντ. «Οι λευκοί, εγώ, εσείς, πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι οι μαύροι άνθρωποι στην Αμερική φοβούνται για τη ζωή τους και αυτό συμβαίνει για πολλές γενιές», σημείωσε η γνωστή ηθοποιός.

(…) Η εικαστική πρόταση των καλλιτεχνών Ζάφου Ξαγοράρη, Εύας Στεφανή και Πάνου Χαραλάμπους με τίτλο «Αιωρήσεις» σε επιμέλεια της Κατερίνας Τσέλου, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 58η Διεθνή Εκθεση Τέχνης της Biennale Βενετίας (11 Μαΐου – 24 Νοεμβρίου 2019). Την ευθύνη για την υλοποίηση της εθνικής εκπροσώπησης θα έχει το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης με την ιδιότητα του επιτρόπου, ακολουθώντας την πρακτική των τελευταίων χρόνων της εκ περιτροπής ανάθεσης της παραπάνω ιδιότητας σε μουσειακούς φορείς που εποπτεύονται από το ΥΠΠΟΑ και έχουν ως αντικείμενο τη σύγχρονη τέχνη.

(…) Στη νέα κωμική σειρά που σκηνοθετεί για το Netflix ο επιτυχημένος Τσακ Λόρι με θέμα το γήρας, πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας. Η σειρά ονομάζεται «The Kominsky Method» και ο Ντάγκλας υποδύεται τον Σάντι Κομίνσκι, έναν πάλαι ποτέ διάσημο αστέρα, ενώ δίπλα του εμφανίζεται ο σπουδαίος Αλαν Αρκιν υποδυόμενος τον ατζέντη του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή