Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσοι το υποψιάζονταν είχαν δίκιο. Η πολυσυζητημένη και «άγαρμπη» τελευταία σκηνή της ταινίας «Οι ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης» των Μόντι Πάιθον, με τον βασιλιά Αρθούρο να συλλαμβάνεται από την αστυνομία δεν έμελλε να γυριστεί με αυτόν τον τρόπο. Αυτό φαίνεται από το αρχείο του ηθοποιού και σεναριογράφου Μάικλ Πάλιν (φωτ.) που βγαίνει στο φως. Στα σχέδια του Πάλιν υπάρχει μια επική μάχη ιπποτών και μια μονομαχία του γνωστού Μαύρου Ιππότη με έναν Ροζ Ιππότη που δεν είδαμε ποτέ, για να μειωθεί το κόστος της ταινίας.

(…) To δικαίωμα των γυναικών στην εκλογική ψήφο είναι το θέμα της τηλεοπτικής σειράς που θα σκηνοθετήσει ο οσκαρικός Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος θα συνεργαστεί με τη Χίλαρι Κλίντον. Η πρώην υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι ο παραγωγός της νέας σειράς, η οποία θα βασίζεται στο βιβλίο της Ελέιν Βάις «The Woman’s Hour: The Great Fight to Win the Vote». Η κίνηση της Κλίντον έρχεται σε συνέχεια της συμφωνίας συνεργασίας που έκανε το ζεύγος Ομπάμα με την πλατφόρμα του Netflix αλλά και με την τηλεοπτική απόδοση του μυθιστορήματος που έγραψε ο Μπιλ Κλίντον με τον Τζέιμς Πάτερσον «The President is Missing».

(…) Αν θέλετε να αποκτήσετε το τζάκετ που φορούσε ο Χάρισον Φορντ στην ταινία «Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται» ή το ιπτάμενο πατίνι του Μάικλ Φοξ στο «Επιστροφή στο μέλλον ΙΙ» τότε θα χρειαστείτε αρκετές χιλιάδες λίρες έως και 1 εκατομμύριο στη δημοπρασία σπάνιων κινηματογραφικών αντικειμένων που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Λονδίνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή