Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον πρωταγωνιστή για το επόμενο κινηματογραφικό του πρότζεκτ φαίνεται πως βρήκε ο σπουδαίος Ολιβερ Στόουν στο πρόσωπο του Μεξικανού ηθοποιού Μπενίσιο ντελ Τόρο (φωτ.). Η ταινία, που θα έχει τον τίτλο «White Lies», παρακολουθεί την ιστορία μιας οικογένειας σε βάθος τριών γενεών, με κεντρικό πρόσωπο έναν άνδρα ο οποίος επαναλαμβάνει στον δικό του γάμο τα λάθη των γονιών του. Το σενάριο, που υπογράφει ο ίδιος ο Στόουν, αποτελεί διαφοροποίηση σε σχέση με τις περισσότερες δουλειές του, εξερευνώντας θέματα όπως η οικογένεια, η απώλεια και η αγάπη.

(…) H Aρίθα Φράνκλιν περνάει δύσκολες ώρες όσον αφορά την υγεία της, και ως φανατικοί της θαυμαστές η Μπιγιονσέ και ο Jay Z τής αφιέρωσαν τη συναυλία τους στο Ντιτρόιτ. Το βράδυ της Δευτέρας, μπροστά σε χιλιάδες θεατές, οι δύο σταρ έστειλαν την αγάπη τους στην Αρίθα Φράνκλιν που δίνει τη μάχη με το καρκίνο. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν τον Νοέμβριο του 2017. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «A Brand New Me».

(…) Mετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο ηθοποιός Τζακ Γουάιτχολ προκαλεί εντάσεις, καθώς αναμένεται να υποδυθεί έναν ομοφυλόφιλο χαρακτήρα σε ταινία της Ντίσνεϊ. Οι αντιδράσεις εστιάζουν, σε παραλλαγή εκείνων προς τη Γιόχανσον που επρόκειτο να υποδυθεί μια τρανσέξουαλ κα αποσύρθηκε, στο ότι ο Γουάιτχολ είναι λευκός και στρέιτ και έτσι διαιωνίζονται τα στερεότυπα του Χόλιγουντ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή