Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να είχε χρόνια να εμφανιστεί στο καλλιτεχνικό προσκήνιο, ωστόσο η παρουσία της τις προηγούμενες δεκαετίες συνέβαλε στη λάμψη της αμερικανικής υποκριτικής σκηνής του θεάτρου και του κινηματογράφου. Η Μπάρμπαρα Χάρις (φωτ.) έφυγε προχθές από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, πάσχοντας από καρκίνο των πνευμόνων. Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε εμβληματικές ταινίες, όπως το «Freaky Friday», «A Thousand Clowns», «Peggy Sue Got Married», ενώ αποκορύφωμα στην καριέρα της υπήρξε το «Nashville» του Ρόμπερτ Αλτμαν.

(…) Ενα ρεκόρ που θεωρούνταν παγιωμένο υπέρ του Μάικλ Τζάκσον έσπασε πρόσφατα. Πρόκειται γι’ αυτό του πιο επιτυχημένου εμπορικά δίσκου στις ΗΠΑ, θέση την οποία κατείχε ως γνωστόν το μοναδικό «Thriller» με 33 εκατ. αντίτυπα, αλλά πλέον ανήκει στους Eagles και τη συλλογή τους «Greatest Hits» με 38 εκατ. Εκ μέρους της μπάντας, ο ντράμερ Ντον Χένλεϊ δήλωσε ευγνώμων σε όσους στάθηκαν στο πλευρό τους τα τελευταία 46 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως και η τρίτη θέση της λίστας ανήκει στους Eagles με το άλμπουμ «Hotel California».

(…) Ενα χαμένο για καιρό ντουέτο του Μικ Τζάγκερ, του ορεξάτου ακόμη και σήμερα φρόντμαν των Rolling Stones, και της Κάρλι Σάιμον, που κάποτε υπήρξαν ζευγάρι, βρέθηκε περισσότερα από 45 χρόνια μετά την πρώτη του ηχογράφηση, μάλλον το 1972. Οι δυο τους, μαζί στο πιάνο, ερμήνευσαν μια αργή ερωτική μπαλάντα, την οποία είχαν αποφασίσει να τιτλοφορήσουν «Fragile» (εύθραυστος).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή