Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ενδεχόμενο να κάνει διάλειμμα από τη δημιουργία ταινιών έπειτα από 45(!) ολόκληρα χρόνια, φαίνεται να βρίσκεται κοντά για τον Γούντι Αλεν (φωτ.). Ο Αμερικανός κινηματογραφιστής παρουσιάζει αδιάλειπτα μια τουλάχιστον ταινία κάθε χρόνο από το 1974, όμως –όπως αναφέρουν ρεπορτάζ του εξωτερικού– είναι πια εξαιρετικά πιθανό το 2019 να μην κυκλοφορήσει δικό του φιλμ. Για φέτος υπάρχει το «Α Rainy Day in New York» με τη Σελίνα Γκόμεζ και τον Τιμοτέ Σαλαμέ, όμως του χρόνου για τους πολυπληθείς φαν του Αλεν –και στη χώρα μας– προβλέπεται… στέρηση.

(…) Δωρεάν υποσχέθηκε να εκπονήσει τα σχέδια της νέας γέφυρας, η οποία θα αντικαταστήσει την κατεστραμμένη στη Γένοβα, ο Ρέντσο Πιάνο. Ο αρχιτέκτονας του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσφέρθηκε να αναλάβει το έργο έπειτα από συζήτηση που είχε με τον κυβερνήτη της Λιγυρίας. «Η δέσμευσή μου είναι πάνω από όλα ηθική, να σιγουρευτώ πως η καινούργια γέφυρα θα φέρει τα χαρακτηριστικά της Γένοβας, των αξιών μας και δεν θα κάνει… οικονομίες», δήλωσε εκείνος ακολούθως.

(…) Ο τέταρτος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Mr. Robot», όπως ανακοινώθηκε χθες από το USA Network. Η σειρά που έβαλε επί της ουσίας το κανάλι στον χάρτη της σύγχρονης τηλεοπτικής μυθοπλασίας και ανέδειξε σε σταρ τον πρωταγωνιστή του, Ράμι Μάλεκ, θα ολοκληρωθεί με μια σεζόν 8 επεισοδίων, που θα αρχίσουν να προβάλλονται το 2019. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή