Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Μπόνο των U2 και ο τραγουδιστής των Foo Fighters, Nτέιβ Γκρολ (φωτ.) «έχασε» τη φωνή του και το συγκρότημα αναγκάστηκε να αλλάξει τις ημερομηνίες για δύο συναυλίες στον Καναδά. Οι θαυμαστές του ροκ γκρουπ θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι ο διάσημος ροκ σταρ να είναι σε θέση να ανέβει ξανά στη σκηνή. Ας ευχηθούμε η αποκατάσταση της φωνής του να είναι τόσο γρήγορη, όσο αυτή του Μπόνο!

(…) Σε λίγες μέρες, στις 28 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ όπου τραγουδάει διασκευασμένες επιτυχίες των ABBA και στις αρχές Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ το μιούζικαλ «The Cher Show» για τη ζωή της. Για όλα αυτά, αλλά και για την πορεία της μέχρι σήμερα, η Σερ έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα The New York Times λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ποτέ δεν ένιωσα αυτοπεποίθηση. Ενιωθα καλά με τη φωνή μου, αλλά ποτέ δεν ήμουν μεγάλη φαν της Σερ». Εμείς πάλι, το αντίθετο!

(…) Eξήντα χρόνια τραγούδι θα ξεδιπλώσει για πρώτη φορά στο Ηρώδειο ο Τόλης Βοσκόπουλος την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου. Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκονται δύο εξαιρετικοί σολίστες: ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο. Στη συναυλία συμμετέχουν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «Ομόνοια» με διεύθυνση ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μεικτές χορωδίες «Αχαράβης» και «Καναλίων» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή