Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oρθιοι χειροκρότησαν οι θεατές μετά το τέλος της ταινίας «The Old Man and the Gun», που προβλήθηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο. Ενα από τα φαβορί για τα φετινά Οσκαρ, το φιλμ αφηγείται την ιστορία ενός κατά συρροήν ληστή τραπεζών, όμως το χειροκρότημα δεν απευθυνόταν τόσο στον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Λόουερι, όσο στον 82χρονο πρωταγωνιστή, τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ (φωτ.) που έχει δηλώσει ότι αυτός είναι ο τελευταίος του ρόλος καθώς θα αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη σκηνοθεσία.

(…) Ρατσιστική και σεξιστική χαρακτήρισαν οι αναγνώστες της αυστραλιανής εφημερίδας Herald Sun τη γελοιο-γραφία με την καρικατούρα της τενίστριας Σερένα Ουίλιαμς να πηδάει οργισμένη πάνω από μία σπασμένη ρακέτα, δίπλα σε μία πιπίλα. Ο σκιτσογράφος Μαρκ Νάιτ υπερασπίστηκε τη δουλειά του, λέγοντας ότι ήθελε απλώς να σατιρίσει την απαράδεκτη συμπεριφορά της Ουίλιαμς στον τελικό του US Open. Δεν εξήγησε όμως γιατί η νικήτρια του τελικού, Ναόμι Οσάκα, απεικονίζεται στο σκίτσο ως λευκή ξανθιά.

(…) Δύο χρόνια προσπαθούσε να πουλήσει ένα ρετιρέ στην καρδιά του Γκρίνουιτς Βίλατζ, στη Νέα Υόρκη, ο Κιθ Ρίτσαρντς και τελικά τα κατάφερε, όχι όμως χωρίς απώλειες, αφού το ακίνητο που αγόρασε με τη γυναίκα του έναντι 10,5 εκατ. δολαρίων το 2014 τους απέφερε μόλις 9 εκατ. Αν και το όνομα του αγοραστή δεν έχει γίνει γνωστό, το βέβαιο είναι ότι θα περιτριγυρίζεται από διάσημους γείτονες όπως ο Τιμ Μπάρτον, η Τζέσικα Λανγκ και ο Μπράιαν ντε Πάλμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή