Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον «καλό φίλο» της Κέιβιν Σπέισι υπερασπίστηκε από την Ισπανία η Τζούντι Ντεντς (φωτ.), υποστηρίζοντας ότι δεν συμφωνεί με τον αποκλεισμό του από ταινίες, όπου επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει (όπως το All the Money in the World του Ρίντλεϊ Σκοτ), μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση. Κάνοντας λόγο για «κακό προηγούμενο», η 83χρονη ηθοποιός έθεσε στο κοινό του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν το ερώτημα αν «σκοπεύουμε να ανατρέξουμε σε ολόκληρη την ιστορία και να “κόψουμε” οποιονδήποτε έχει επιδείξει κακή συμπεριφορά, ή παραβεί κάποιον νόμο, ή διαπράξει κάποιου είδους αδίκημα;».

(…) Με ένα άλμα στο κενό γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά του ο Ουίλ Σμιθ, ο οποίος έκανε bungee jumping από ένα ελικόπτερο ακριβώς πάνω από το Grand Canyon. Αμέσως μετά, έσπευσε να ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube το σχετικό βίντεο, τονίζοντας ότι κάλυψε όλο το φάσμα συναισθημάτων από τον «απόλυτο τρόμο» στην «απόλυτη ευφορία». Προς τιμήν του, πάντως, ο ηθοποιός δεν έζησε αυτή τη μικρή περιπέτεια καθαρά για ψυχαγωγία, αλλά για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με το έργο της οργάνωσης Global Citizen, που φιλοδοξεί να καταργήσει την ακραία φτώχεια ώς το 2030.

(…) Το τέλος μιας εποχής σηματοδορεί η απόφαση της Σελίν Ντιόν να εγκαταλείψει το Λας Βέγκας. Εδώ και 15 χρόνια η Καναδή τραγουδίστρια έκανε τους τοίχους του Colosseum, του αμφιθεάτρου του Ceasars Palace, να τρίζουν πολλές φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, για να παρηγορήσει τους θαυμαστές της υποσχέθηκε μια τελευταία εντυπωσιακή συναυλία, τον προσεχή Ιούνιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή