Ενα εικοσιτετράωρο με τον τραγουδιστή Αδάμ Τσαρούχη

Ενα εικοσιτετράωρο με τον τραγουδιστή Αδάμ Τσαρούχη

2' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

09.00-11.00

Είμαι αρκετά πρωινός τύπος μπορώ να πω. Μου αρέσει το πρωινό ξύπνημα ανεξάρτητα από το αν έχω ξενυχτήσει το βράδυ. Θέλω να μη χάνω την μέρα, έτσι ώστε να μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα. Μου αρέσει να χουζουρεύω στο κρεβάτι χαζεύοντας το κινητό μου, τσεκάροντας τα μηνύματά μου. Θα σηκωθώ, θα βάλω φαγητό και νερό στο αγαπημένο μου κατοικίδιο ένα μικρό κουνέλι την Πέρσα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά να βλέπεις αυτό το μικρό πλάσμα να περιμένει να την ταΐσω. Θα πλύνω τα δόντια μου και θα φάω το πρωινό μου. Κάποιο τοστ, κάτι ελαφρύ, μιας και από μαγειρική δεν σκαμπάζω και πολλά. Θα βάλω δυνατά τη μουσική, είναι κάτι που το έχω μάθει από τη μητέρα μου. Σε όλα τα παιδικά μου χρόνια η μητέρα μου για να μας ξυπνήσει για το σχολείο μας έβαζε δυνατά μουσική το πρωί. Δεν είμαι τύπος ανθρώπου που δυσκολεύομαι να ξυπνήσω, συνήθως είμαι γεμάτος ενέργεια.

11.00-12.00

Η ώρα της γυμναστικής. Δεν μπορώ να πω ότι κάθε μέρα έχω την ίδια όρεξη. Προσπαθώ να πηγαίνω τρεις με τέσσερις φορές, κάτι που δεν το καταφέρνω συνέχεια. Κάποιο τηλεφώνημα ή ραντεβού θα είναι η αιτία να το αναβάλω. Θα απαντήσω στα email μου, θα φορέσω κάτι χαλαρό θα πάρω τα ακουστικά μου και θα πάω με τα πόδια στο γυμναστήριο. Είναι πολύ βολικό να είναι κοντά το γυμναστήριο, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσα να είμαι συνεπής.

12.00-14.00

Ωρα προσωπικής μελέτης. Διάβασμα νέων κομματιών. Οταν έχω κάποια ζωντανή εμφάνιση πάντα μελετάω τα κομμάτια που έχω να τραγουδήσω. Ζέσταμα φωνητικό και αναζήτηση στο YouTube για νέα τραγούδια. Νέα κομμάτια που θα μπορούσαν να προστεθούν στο πρόγραμμα. Μου αρέσει να ανανεώνω το κομμάτια του προγράμματος. Είναι σημαντικό ένας τραγουδιστής να ψάχνει τον ήχο του και να δοκιμάζει νέα πράγματα.

14.00-16.00

Ωρα φαγητού και ξεκούρασης. Επειδή δεν είμαι λάτρης της μαγειρικής συνήθως τρώω στους γονείς μου ή έξω. Λατρεύω τον μεσημεριανό ύπνο, οπότε αν δεν υπάρχει κάποια δουλειά, μου αρέσει να ξαπλώνω. Επειδή είμαι αρκετά πρωινός τύπος, ο μεσημεριανός ύπνος είναι κάτι που μου δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστώ και να είμαι φρέσκος στην συνέχεια της μέρας.

17.00-21.00

Εδώ και κάποια χρόνια διδάσκω τραγούδι σε παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι ή ηθοποιούς που θέλουν να προετοιμαστούν για κάποια ακρόαση. Οπότε οι απογευματινές μου ώρες είναι ώρες διδασκαλίας. Φέτος θα έχω τη μεγάλη χαρά να συνεργάζομαι ως καθηγητής μοντέρνου τραγουδιού με δύο ωδεία. Το Πυθαγόρειο Ωδείο στην Ανοιξη και το ωδείο Ακρόπολη. Είναι πολύ όμορφο να δουλεύεις με νέα παιδιά και να βλέπεις την πρόοδό τους. Η σχέση δασκάλου και μαθητή είναι κάτι ιερό και μαθαίνεις αρκετά από τα νέα παιδιά.

22.00-01.00

Αν δεν έχω κάποια εμφάνιση, τότε είναι ευκαιρία για ξεκούραση ή έξοδο. Μου αρέσει να βλέπω ταινίες, μουσικές ή θεατρικές παραστάσεις. Το καλύτερό μου είναι φαγητό και κουβέντα σε σπίτια φίλων μου. Επειδή η δουλειά μου πολλές φορές μου στερεί τη δυνατότητα να δω τους δικούς μου ανθρώπους – δουλεύω βραδινές ώρες–,  όταν έχω ελεύθερο χρόνο αυτό που θέλω να κάνω είναι να δω αγαπημένα μου πρόσωπα. Δεν πίνω, δεν καπνίζω, οπότε δεν με ευχαριστεί η ένταση που υπάρχει στους νυχτερινούς χώρους. Θα ξαπλώσω γύρω στη μία, θα χαζέψω σίγουρα λίγο στο ΥouΤube ακούγοντας τραγούδια και επικοινωνία μέσω των social media.

​​Ο Αδάμ Τσαρούχης θα εμφανιστεί στον Σταυρό του Νότου την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή