Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O ανερχόμενος νεαρός ηθοποιός Ανσελ Ελγκορτ (φωτ.), τον οποίο θαυμάσαμε (κυρίως) στο «Baby Driver», είναι εκ των εκλεκτών του Στίβεν Σπίλμπεργκ, για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην επερχόμενη κινηματογραφική εκδοχή του, στο κλασικό «West Side Story». Ο Αμερικανός σκηνοθέτης πρόκειται να παρουσιάσει το διάσημο μιούζικαλ εκ νέου στο σινεμά (μετά το 1961) υιοθετώντας το σενάριο των δύο αντίπαλων συμμοριών, οι οποίες συγκρούονται στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Οσο για τον Ελγκορτ, πρόκειται να ερμηνεύσει τον ρόλο του Τόνι.

(…) Την αποχώρησή του από τους, πολύ δημοφιλείς και στη χώρα μας, Sigur Ros ανακοίνωσε ο ντράμερ της μπάντας Ορι Παλ Ντίρασον, εν μέσω των κατηγοριών για βιασμό που έχουν προκύψει εις βάρος του. Συγκεκριμένα ο Ντίρασον κατηγορείται από μια φαν του συγκροτήματος πως το 2013 έκαναν σεξ χωρίς τη συναίνεσή της, αφού «είχαν πέσει για ύπνο στο ίδιο κρεβάτι». Ο μουσικός ανέφερε πως θέλει να χειριστεί το θέμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό αφήνει τους Sigur Ros, οι οποίοι σέβονται την απόφασή του.

(…) Επιστροφή στο Λονδίνο ύστερα από δύο χρόνια για τον Φοίβο Δεληβοριά, τον οποίο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά οι πολυάριθμοι Ελληνες –και όχι μόνο– της αγγλικής πρωτεύουσας. Μεθαύριο Πέμπτη, στο Mimi’s Private Members Club, εκείνος υπόσχεται να τους χαρίσει ένα πλούσιο –best of– πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες και τους ήρωες των τραγουδιών του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή